Македонска фудбалска репрезентација

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Да бидеме реални имаме уште нива за орање...гол од грешка на одбраната на Азербејџан е далеку од успех...Некако ми фали Деспотовски во средина ...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.894
Поени од реакции
6.967
Да бидеме реални имаме уште нива за орање...гол од грешка на одбраната на Азербејџан е далеку од успех...Некако ми фали Деспотовски во средина ...
Are you fuckin' serious???

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Иначе Русиве со ваква игра кај нив мало морген макар бод...ги гледав им е*аа матер на Србите ги убија од шетање по терен додвања ала Барса ....милион !!!
--- надополнето: Aug 10, 2011 5:03 PM ---
Are you fuckin' serious???
макар и на клупа...тешко дека децава ќе може да се носат со Србија, Хрватска, Шкотска ... Влатче аут исто и Тупан...испукани пушки се бе !!! Фала за се што направија ама би рекол збогум и на Шуми ака Стивен Македонски и на Илчо !!!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Значи овој АЛЕКСАНДАР ТРАЈКОВСКИ ке биде феномелен играч за 2 години! се гледа дека има вроден талент и инстинкт за напаѓач

P

PewDiePie

Гостин
Нека ние честито бе,што има везе ако е победа против азб. Мора од негде да се почне.

Ај,за убаво.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не бидете ко македонскиве новинари бе... :)

Секогаш, кога е во ек трансфер периодот нашиве дечки се надминуваат себеси, не заради играњето за успех на репрезентацијата, туку знаете зошто. Дури не почнат така да играат и на другите натпревари, останувам на тој став дека играат само кога имаат лична корист од тоа...

Значи талент има кај младиве, има просперитет да станат добри играчи, но треба да играат со својот максимум и понатака, не 2-3 натпревари и да ги снема...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Бабунски ја водеше репрезентацијава на оваа утакмица или Тошак ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Бабунски.Ме занима како изиграа Трајковски, Хасани и Демири?!!
Албанциве ништо посебно,освен тој ако може да се нарече пас кон Пандев на Буба,Демири понекогаш ќе откорнеше некого.Овој Трајковски не добиваше мн топки зашто имаме дупка од организатори но инстикт за јак напаѓач има.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Го гледав целиот натпревар. Премногу оптимистично очигледно излезе Бабунски. Формацијата е премногу офанзивна, што ми се свиѓа.. меѓутоа од така поставени играчи најмногу се бара од Демири и Шумуликовски - а двајцава играа како загубени. Секој натпревар е дежа ву. Јас искрено не видов едно точно додавање од „тандемов“, безброј потрошени топки. Ниту една(!) течна акција, голот постигнат на среќа. Четворицава напред (Хасани, Трајковски, Пандев, Тричко) во поголемиот дел од натпреварот, да не речам 80проценти од натпреварот немаа никаква работа. Тричко како и обично кога игра, пружа максимум.. се враќа да покрие и да прими топка, но напред нема никаква подршка, што е жално.

Одбраната, заедно со Пачовски, заслужува преодна оценка. Сите одиграа на ниво, и оваа е идеалната постава назад. Шиков-Мојсов се добар пар, и според моменталната форма треба они да ротираат со Новески. Единствена причина поради која Азербеџан создаваше шанси е тромавата игра на Демири и Шумуликовски кои незнаеа како да покријат противнички играч.

Сакав да имам поинакво мислење, но со ваков потенцијал немаме никакви шанси за пласман на ЕП/СП. Едноставно сме премногу назад, многу заостануваме.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.633
Поени од реакции
17.503
Мене не ми е јасно оти Бабунски не си го оставиме селектор.......А додека неговите синови Давид ( FC Barcelona) и Доријан ( Real Madrid) да ги викниме прва постава на средина да иако се по 16 години играат поарно ке биде него овие пациентите што ги имаме. Иначе Давид важи за огромен талент и од него се очекува мн во Барселона

Член од
5 август 2011
Мислења
278
Поени од реакции
121
Бабунски прво нека тепа некого со младава репрезентација па после.
Го победил Азербејџан... големото чудо.
Реално Хаџиевски ни е најдобар тренер, или пак Чеде Јаневски.

Kajgana Shop

На врв Bottom