Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
http://mkfudbal.com.mk/mkfudbaltv Еве добар стрим , бар мене не ми кочи ич ... Него пред заменава на Величе , имаше ли други замени и кој беа ? Ако знае некој нека пише ...

Незнам за вас, но до некаде посмирено ми играат, при проигрувањата по земја мислам. Долгите топки се непрецизни како и секогаш.

П.С. Интересни се овие навивачиве од Азербеџан како се возбудуваат коа има подавања на средина од теренот. :D

Честито Победа...до Јонуз изгледа било :pos:

Абе друго е со млади деца одма се гледа желба за докажување. Само Шумата да се тргни, да се форсираат Ѓуровски, Тасевски еве од младиве добри се покажаа доста...и ни останува само да се надеваме. +1 за победата :)

Некој знае статистика како се изиграни натпревариве коа Бабунски е В.Д. селектор?

тој спировски е ристовски а трајковски е тричковски... Кометаторот на стримот што сте го гледале веза немаше со тоа имињата... инаку Честито победа! ВЕЧНА МАКЕДОНИЈА!

До селекторот и до изборот на играчите е.Уште не ми се допаѓа кои играат,треба уште работа и смена.А за победиве џабе и оваа и со Ерменија и Андора да тепаат па макар и да изненадат со Словачка,кога нареден циклус стартуваме од 5-ти шешир.Е тогаш нека му ја мислат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom