Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Првата е Guru Josh Project & Kym Mazelle - Eternity, а втората Freemasons & Amanda Wilson - Watchin' (така ми ги препозна телефонот, ако не се тие тогаш се извинувам)
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:50 PM ---

http://mukki.org/music/va-nova_xposure_11-06-web-2011-sc_int-89436 Еве тука ја има во некоја компилација :)
Фала пријателе

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
техно трака почнува excuse me(женско пее) и рефренот има нешто you don't love me .... има и нешто како индиски мелос во песнта...:D ја пуштаат нон стоп актуелна е во последно
Jamie Lewis & Kim Cooper - 1001

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Песната ја имам слушнато повеќе пати на радио .. латино стил, рефренот пее нешто "номбре рико дел мундо". Би бил многу благодарен ако ја знае некој :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ајде едно невозможно прашање. Вчера на Лајф радио дадоа една песна, балада, машки вокал ја пееше, мислам дека би се класифицирала како рок балада. Гласот ме потсети на оној од Adam Levine од Маroon 5. Само што заврши, водителката почна да збори нешто за White Stripes ама мислам дека не е нивна песната.
Денеска на Лајф пак ја пуштија песната и мислам дека тој пееше "call me whenever you go".

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Првата е Guru Josh Project & Kym Mazelle - Eternity, а втората Freemasons & Amanda Wilson - Watchin' (така ми ги препозна телефонот, ако не се тие тогаш се извинувам)
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:50 PM ---

http://mukki.org/music/va-nova_xposure_11-06-web-2011-sc_int-89436 Еве тука ја има во некоја компилација :)
Фала другар.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Денеска на Лајф пак ја пуштија песната и мислам дека тој пееше "call me whenever you go".
Види да не е The Calling - Wherever You Will Go
--- надополнето: Aug 10, 2011 12:06 PM ---
Песната ја имам слушнато повеќе пати на радио .. латино стил, рефренот пее нешто "номбре рико дел мундо". Би бил многу благодарен ако ја знае некој :)
Jovanotti - L'ombelico Del Mondo?

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.705
Поени од реакции
1.106

Тешко прашање енергична песна ја има во многу стари филмови особено во оние од 80' песната е мотивирачка како за тренинг фитнес ... знам ја имаше на еден филм со една девојка што вежбаше танц сама пред огледало.. I wanna feeled така нешто ???

P

Patience

Гостин
Тешко прашање енергична песна ја има во многу стари филмови особено во оние од 80' песната е мотивирачка како за тренинг фитнес ... знам ја имаше на еден филм со една девојка што вежбаше танц сама пред огледало.. I wanna feeled така нешто ???
Песната е од филмот Flashdance, се вика What a feeling

Kajgana Shop

На врв Bottom