Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
http://www.youtube.com/watch?v=aVUBWaKkkFw
Aко знае некој како се вика песната на 25 минути што е(25:10 па се до 27:20) нека каже, подолго време ја барам неможам да ја најдам.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.756
Поени од реакции
1.153
Од Силви Бенд е песнава неможам никако да ја најдам ... знам имаше еден дел од рефренот ( како музика ) многу е убава може некој да каже како се вика ???

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
L

Lu

Гостин
хехе како и да е фала:D
--- надополнето: Aug 15, 2011 11:47 PM ---
А една итало хит на антена ја даваја речиси секој ден пред неколку месеци, женски глас ја пееше, би требало да ја знаете. :)
Мислам дека ја бараш оваа песна ;)

А јас го барам песничето што почнува од 1:57 до 2:07 на клипот ?

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Јас барам малце ептен постара француска песна. Текстот, изведувачот или насловот не ги знам фала богу, затоа и прашувам. Ми текнува само на спотот. Девојка со кратка коса, трудница .. нешто проблеми со мажот/дечкото. Врне надвор, громотевици имаше многу ии тоа. Ја даваа уште на времето кога постоеше телевизијана со четири коцкички, не знам како се викаше, исто француска, само за музика.

Благодарам однапред.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ti si droga, sto sakam da ja primam, ti si tajna, sto smrtno me zanima, ti se grev, sto na dusa go zimam

anybody ?​

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264

Знае ли некој кој е вистинскиот наслов на песната од рекламава и дали уопште постои песната или е направен само рефрен за рекламава.

С

Спенсер

Гостин
Техно или хаус трака... во некои делови со "вестерн" примеси,као оние усните хармоники на каубојците :)
Друго незнам што да кажам/ ... : )

Г

Гучи

Гостин
Барам една песна на антена 5 ја пуштаат, бразилска, португалска така нешо е :D

Kajgana Shop

На врв Bottom