Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

С

Спенсер

Гостин

Дечки,во неделата накај 21.00 мислам (знам дека е рано) имаше една група,срби/хрвати беа :) Нешо као рок изглеа свиреа,ама никако неможам да ги најдам кои беа...???? некој?

Дечките пробуваа,ги местеа појачалата и слично,една иста песна 5-6 пати ја почнуваа... песнава ми треба :) знам дека немам доволно инфо,ама тоа е тоа...

гитара,па некој добар ритам на бубењеви... :)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Проблемот е што ја имам слушнато само 3 пати на радио и дека незнам ниеден збор од песната а мислам дека Amy Winehouse ја пее.Мнооооогу е спорааа бавна баладааа...
Back to black?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Иде на Сити Радио и на Антена, на некоја плејлиста е ..

Running away from all he things that hurt you, running away from all the things that make you, running away from all the things ......

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Мелодијата што порано ја пуштаа на Мтв пред да прекине програмата,а исто така ја има и во последните сцени на филмот Stranger than Fiction пред Харолд да умре?

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
техно трака почнува excuse me(женско пее) и рефренот има нешто you don't love me .... има и нешто како индиски мелос во песнта...:D ја пуштаат нон стоп актуелна е во последно

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Песната од Џинас Папас Џокси некој да ја знае постара е
рефренот иде ....хеј, хеј убавино

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Која е песнава прееска ја слушнав во едно шоу. „Сакам да те ѓнавам ( незнам тука како е ) сакам - сакам да те ѓнавам заедно со твојта мала! Така нешто идеше песнава

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555

Да не знае некој наслов на прва и втора трака од клипот ?

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Пред некој ден ја заслушав песнава на радио одеше некако вака "И после се јас се молам за тебе... бал бла и после се што ми направи мене" anyone?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939

Да не знае некој наслов на прва и втора трака од клипот ?
Првата е Guru Josh Project & Kym Mazelle - Eternity, а втората Freemasons & Amanda Wilson - Watchin' (така ми ги препозна телефонот, ако не се тие тогаш се извинувам)
--- надополнето: Aug 8, 2011 7:50 PM ---
А бе пријателе ја дознав, ама не можам да ја најдам, 15 е на Сити Радио на топ 20, ама не можам да ја најдам
http://mukki.org/music/va-nova_xposure_11-06-web-2011-sc_int-89436 Еве тука ја има во некоја компилација :)

Kajgana Shop

На врв Bottom