- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 243
Vi blagodaram na iscrpnite odgovori mnogu mi pomognavte.Fala uste ednas.Za da napravam 2.3.3 gingerbread update preku kies treba li prethdono da napravam unroot na telefonot?
Vi blagodaram na iscrpnite odgovori mnogu mi pomognavte.Fala uste ednas.Za da napravam 2.3.3 gingerbread update preku kies treba li prethdono da napravam unroot na telefonot?
на што телефон?Za da napravam 2.3.3 gingerbread update preku kies treba li prethdono da napravam unroot na telefonot?
Samsung Galaxy Aceна што телефон?
KIES ти овозможува понова верзија?
Затоа што за сите тржишта не е уште излезен апдејтот.
Izlezen e. Inace mu napraviv unroot i momentalno mu pravam update na telefonot.KIES ти овозможува понова верзија?
Затоа што за сите тржишта не е уште излезен апдејтот.
види ова,нз точно како беше ама треба да го уклучиш телефонот без сим картица и после да го внесеш кодот,би требало да работи!Како да отклучам ZTE RBM1 да работи на другите оператори.И ако има некоја имформација како да се гледа ТВ со телефонов?
Зошто мислиш дека е софтверски дефект, кога хардверот не работи?Ми треба софтвер за Sonny Ericson g502 бидејки ми се покажува INSERT SIM а сто картички пробав нејќе помош
Pa zasto da ne ti bide napraen ako imas garancija odensi go na servis ako ne ti priznaat togas nosi go vo privatna mobilara sigurno ke ti go sredat osven ako cenata ne ti odgovara pa da moras da go frlisИмам ЗТЕ Рејсер, пред некој ден ми падна од кревет, ама изгледа падна неубо, и тачот едвај работи... дали можи да биди напраен или да го фрлам?
па, незнам дали расипан тач вреди да се напрај, т.е. колку би коштало. а невервам дека ќе ми признаат гаранција, плус моментално не сум во мк, дури се вратам, гаранцијата помина :/ али сепак фала на одговоротPa zasto da ne ti bide napraen ako imas garancija odensi go na servis ako ne ti priznaat togas nosi go vo privatna mobilara sigurno ke ti go sredat osven ako cenata ne ti odgovara pa da moras da go frlis