Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
KIES ти овозможува понова верзија?
Затоа што за сите тржишта не е уште излезен апдејтот.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Izlezen e. Inace mu napraviv unroot i momentalno mu pravam update na telefonot.
--- надополнето: Aug 4, 2011 2:01 PM ---
Napraviv upgrade na 2.3.3 gingerbread i sve pomina vo red. So 2.3.3 gingerbread sega nemesto so 15 fps mozam da snimam 30 fps video. Koj ima galaxy ace neka napravi update preku kies.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.604
Поени од реакции
2.224
Како да отклучам ZTE RBM1 да работи на другите оператори.И ако има некоја имформација како да се гледа ТВ со телефонов?

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Како да отклучам ZTE RBM1 да работи на другите оператори.И ако има некоја имформација како да се гледа ТВ со телефонов?
види ова,нз точно како беше ама треба да го уклучиш телефонот без сим картица и после да го внесеш кодот,би требало да работи!
http://www.wintechmobiles.com/tools/zte-unlock-code-calculator/

Член од
16 јули 2011
Мислења
14
Поени од реакции
36
aј некој калкулатор за мојо lg thrive ке ве молам или на некој др начин ако е можно

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Ми треба софтвер за Sonny Ericson g502 бидејки ми се покажува INSERT SIM а сто картички пробав нејќе помош :)

Член од
12 јули 2011
Мислења
869
Поени од реакции
424
me interesira kolku od prilika koshta da se smeni simbianot na nokia n8 od 3^ da mu se instalira anna* ... i koj raboti toa... fala

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ми треба софтвер за Sonny Ericson g502 бидејки ми се покажува INSERT SIM а сто картички пробав нејќе помош :)
Зошто мислиш дека е софтверски дефект, кога хардверот не работи? :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
532
Имам ЗТЕ Рејсер, пред некој ден ми падна од кревет, ама изгледа падна неубо, и тачот едвај работи... дали можи да биди напраен или да го фрлам? :)

S

Sasha

Гостин
Имам ЗТЕ Рејсер, пред некој ден ми падна од кревет, ама изгледа падна неубо, и тачот едвај работи... дали можи да биди напраен или да го фрлам? :)
Pa zasto da ne ti bide napraen ako imas garancija odensi go na servis ako ne ti priznaat togas nosi go vo privatna mobilara sigurno ke ti go sredat osven ako cenata ne ti odgovara pa da moras da go frlis ;)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
653
Поени од реакции
532
Pa zasto da ne ti bide napraen ako imas garancija odensi go na servis ako ne ti priznaat togas nosi go vo privatna mobilara sigurno ke ti go sredat osven ako cenata ne ti odgovara pa da moras da go frlis ;)
па, незнам дали расипан тач вреди да се напрај, т.е. колку би коштало. а невервам дека ќе ми признаат гаранција, плус моментално не сум во мк, дури се вратам, гаранцијата помина :/ али сепак фала на одговорот

Kajgana Shop

На врв Bottom