Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти е многу, гуглај, изгуби некое време и научи :)
Потоа турај на телефони за колку мислиш ти дека е таман.

drugo bese muabetot, drugar mi NE spusta cena ispod 1500denari, a raboti profi so navigacii..vie skopjani ili rusite ceni ili ako veke nikoj ne moze, go kacite do koska, nemate sredina...

Секој со својата политика.
Освен тоа во помалите градчиња многу нормално да има малце повисоки цени, помала конкуренција, помалку муштерии :)
Декодирање за прост Samsung, LG или Nokia во Скопје е 300 денари, но во Радишани/Драчево или некој град како Кичево каде само 4 сервисери има и секој си е обучен за свој дел од технологијата и по 700 денари земаат за истата работа.
Тие имаат дневно 5~15 телефони, ние имаме 70 до 90 :)

ако флешувам Custom ROM на кој било android телефон, дали после гаранцијата ќе важи?

поздрав

ако флешувам Custom ROM на кој било android телефон, дали после гаранцијата ќе важи?

поздрав
Има постапки за unroot и вракање на официјален ром. Па би требало да нема проблем.

Некро да ти донесам еден телефон водафоне 553 да го видиш што може да му е проблемот екранот не покажува знаци на живот а телефонот си работи нормално.Да видиш што му е проблемот и колку би ме чинело тоа да се направи?? :)

Очигледно дека е до флет кабел, но немам флетови за нив.

Ај кога ке имаш кажи или препорачај ми некој колега твој што може има.

Веројатно само застапникот (radio net) има делови за овој телефон, ама претпоставувам дека е скапо и не се исплати за тој телефон поправката

Да не има некој да ми даде тјуториал за Firmware update на Samsung Ch@t S3350 ?

Веројатно само застапникот (radio net) има делови за овој телефон, ама претпоставувам дека е скапо и не се исплати за тој телефон поправката
Тортица, алкател е - не е сажем. Радио нет се за сажем, промо се за алкател. Ни они немаат.

Тортица, алкател е - не е сажем. Радио нет се за сажем, промо се за алкател. Ни они немаат.

Ауфф јас се префрлив на 533 како и да е нема никој делови за тие

каде може да сменам дисплеј за ајфон оригинал 3gs и колку би ме чинило???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom