Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Нема тачови за рејсер, во овластениот сервис ќе му опнат цена сколку колку што телеофнот на старо вреди .)

Дечки, декодирање за HTC HD2...? Нешто како да средам? Дека до сеа се немам замарано со тоа...

Дали има излезено алатки/кодови за декодирање на Alcatel Ot-807? Знам дека за 806 има но за 807 сеуште не сум видел.Доколку има некој кој би ми дал код за да го декодирам пишете, ке ви ги пратам сите потребни информации.

Бесплатни не, платени да.
Два различни телефони, од инжињерска гледна точка.

Ми треба помош за мојот брикуван или полубрикуван Samsung Galaxy S I9003. Нов ми е, работеше само околу 2 недели и толку. Не сака да се бутира, дојде со бутирањето до логото наSamsung и толку. Најголема трагедија е што не ми е купен од тука, па немам никаква гаранција. Ако може некој да ми помогне како или па да ми каже каде да го однесам да го поправат.

И да си имал гаранција, ако сам си зезнеш - не ти сервисираат, барем бесплатно.
Ако е брикнат т.е. нема бут лоадер - 900 денари, ако е избришан ефс-то и сеќурити 1200 денари :) не е голема разлика во цена.
Тоа кај мене во сервис, во мојот потпис имаш линк со податоци за тоа каде работам.

Имам самсунг с8300 го ставив да се полни и нешто направи пуф кај усб-то и ми се исклучи телефонот го уклучив и сега не работи коплето уес Ц и тачот на телефонот додека камерата страничните копчиња и копчето НО си работат нормално ...сега усб портот мирисат на изгорено - некој да ми каже што е проблемот?!?!?!?!?

Колку чини декодирање на Samsung Omnia 2 ?
Omnia2_14_610x610.jpg

Може ли да се декодира Samsung GT-E1170 ? Ако може, нека пише некој тука или нека ми прати порака, па да му дадам IMEI :)
го прашав другар ми кој работи со тоа, по имеи може, ама кошта 20 евра, а ако му го однесиш да го сработи на бокс, коштало 300денари..

Значи неможе овој телефон бесплатно. Фала многу, ако решам нешто ќе те контактирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom