Полека не фрлај одма дрва и камења ... убаво ти текле од техничка дека они не гледаат но твое право е да побараш од нив да го пријават проблемот на повисоки инстанци и да се види што било проблемот, ако е очигледно дека е грешка сигурно нема да биде трафикот земен во предвид ...
Значи какви сте станале ... на првиот и најмал отпор тотално губите надеж и одма почнувате да плачете како 5 годишни дечиња ... нел ие сомнително само посебе ако на пример 30 месеци мерело точно и сега наеднаш н мери точно ...
Како сте тргнале ќе треба и психијатар на темава да ангажирам ....
Извини ама сега ќе ти кажам каде е мојот проблем.
Како што можам јас секој месец да го плаќам мојот интернет ЧЕСНО И ЦЕЛОСНО, и они можат да ми го ПРУЖАТ тоа што јас го плаќам, и тоа ЦЕЛОСНО и ЧЕСНО, а не без пипнато, оп 15 гб. За полесно ќе ти го објаснам вака: Идеме јас и ти у Nike, јас вадам 5.000 и ти вадиш 5.000. Јас купувам оригиналка Nike, а тебе ти викаат не не дечко извини, еве ти на тебе од тие од пред 15 години и тоа излижани целите, по иста цена. Ете каде е мојот проблем, како може ти на 1ви да имаш 0 GB потрошено, а јас 15GB? Не се жалам како 5 годишно дете, само сакам правда и чесност. Фала.
Фала друже ќе видам што ќе направам со ова.
Не дека ми е за тие 500 ден нет што го плаќам, ама зошто да ме прават будала, кога си знам дека не е пипнат нетот... А доколку е нивен проблемот, можат да кажат и да средат...Фала во секој случај
Поздрав