GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување

Од дека да ги најдам овие модови? Ми треба некој HD mod, со HD коли.. вака не е интересно :D

Јас пробуев нешто да експериментирам и да стаам у играва за да добијам ваква графика, ама error-и добивав некои.
После ставив нешто да добијам колку толку подобра графика од обичната.
Се што имам снимено ми е од клипот на Mr.Infection постиран погоре.
Само 8, 9 и 10 не ми се снимени.

Модот е на некој си Борис. Тој си игра со графика околу GTA.

Еве ти неколку линкови за графиката. 1 2
Тука можеш да видиш се што ти треба.

И многу голема пе*ерана се овие што ги ставаат клиповите на јутуб. Можеле линкови да стаат за download на модовиве.

Слаб PC има дечково хах....а иначе on topic enginot со кој GTA 4 е праена има огромен потенцијал

Дечки да прашам едно глупо прашање.. За да зачувам морам да имам акаунд? Стегам ф легнува на креветон и ми се појавува она за да се најавам.. Пробвев да прам акаунд ама не можеше нешто...

Дечки да прашам едно глупо прашање.. За да зачувам морам да имам акаунд? Стегам ф легнува на креветон и ми се појавува она за да се најавам.. Пробвев да прам акаунд ама не можеше нешто...

Ти треба Offline account. Тој акаунт се користи за сите игри кои се како GTA, кои ти бараат GFWL.
Ако не знаеш како да го направиш, еве едно клипче кое ќе ти помогне во тоа.
После 00:13 гледај.
Клик

Ако нејкеш да се малтретираш со GFWL побарај на гугл xliveless.

Ти треба Offline account. Тој акаунт се користи за сите игри кои се како GTA, кои ти бараат GFWL.
Ако не знаеш како да го направиш, еве едно клипче кое ќе ти помогне во тоа.
После 00:13 гледај.
Клик
O фала ти многу, по 10 пати ги извршив првине 5 миси дур не ми кажа како се зачувуват...

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz),Ram:4gig, GPU : NVIDIA GeForce 9500 GT/1gig
windows 7 ultimate , дали можам да ја играм играва без проблеми?Доколку да,од кај да спуштам крак,и пач?

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz),Ram:4gig, GPU : NVIDIA GeForce 9500 GT/1gig
windows 7 ultimate , дали можам да ја играм играва без проблеми?Доколку да,од кај да спуштам крак,и пач?

Ќе ти оди.
Пач обавезно симни, од piratebay или било која таква страна.

Хмм па види сеа, ако ти е кракот од Razor пиши на гугл razor patch gta 4, ќе ти искочат торенти, ако ти е од некој друг, ќе бараш под негово име, simple as :)
Значи ќе ти објаснам што е работава.Ја купив играва,и кај пријателов баш ја пробавме,ама кракот не чини,значи сега за сега имам само игра без крак.

HV7rC.jpg

Зошто ми прави вака?
и кога ми е на high и на low резолуција,пак исто.
1 гига рам,1 гига видео рам и 3 ghz процесор имам.Сите игри ми се играт нормално.
Не ми сецка туку само графиката е целата поебана.Не се гледа ни улици ни ништо.. (од замунда ја симнав)

HV7rC.jpg

Зошто ми прави вака?
и кога ми е на high и на low резолуција,пак исто.
1 гига рам,1 гига видео рам и 3 ghz процесор имам.Сите игри ми се играт нормално.

А графичка? Ваљда имаш некоја послаба, за која играва е прејака(иако ја играш) и поради тоа ти се загрева. Мислам дека ова е проблемот. Пошо брат ми има ист проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom