За девојките:Што најмногу сакате да ви поклонуваат вашите мили момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата hera_m
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко ми ми има подарено златно прстенче и златно ланче. Ми има подарено и филџан со посвета. Најубав подарок што сум го добила ми е филџанот. Се расплакав кога ја читав строфата (океј и на прстенот се расплакав). Сега седи во дневна дома, на излог :)
Иначе, тешко некој да ми погоди поклон. Не сакам мечиња и такви глупости, не сакам злато, букет ми е онака океј али ништо посебно (да не венеше ќе беше топ), не сакам козметика, не сакам накит други да ми купуваат, не сакам облека. Не знам што сакам :( Дечко ми стварно има проблем со тоа.

Sakam koga iznenadno me guska i me bacuva vo obraz kako nekoe malo detence i ljubovnite poraki koi mi gi praka, premn e romanticen :)
^^ :love2:

Остров и личен шофер...

На секоја девојка и претставува задоволство да добије нешто (макар и обична ситница) од своето момче. Јас обожавам да добивам букети од дечко ми. Многу ми е мило тогаш.

А вие девојки? Што најмнигу сакате?

Не сакам никакви поклони, ако ми треба нешто сама ќе си купам.

Повеќе ценам кога машкото нема да заборави на која дата ми е роденден отколку да ми купува поклон откако јас ќе го потсетам за роденден.

Mrazam prsten, lanche i bizeri takvi raboti... Ne baram mnogu od coek... sveki da zapali vo okolina.. naked bodies.. edna jaka masaza da mi mani .. :) posle toa avtomatski se sledat rabotive na toa sho treba... Ama masaza od dechko e najubav poklon sho moze da se dobie.. i ne se rachuna samo taka malku na grb .. Nego celo telo da se izmasia.. noze, gaze i tn ;)

Кога бев помала фантазирав за типац кој на огромен банер ке ми го напише името и под него "те сакам" .за да видат сите ....Но пораснав ... :vozbud:
Не сакам премногу поклони ,зошто ќе знам дека нешто згрешил и со нив се извинува ,а и некакако како купување на чувства ми се поклоните ...

Јас обожавам плишани мечиња.Како мало дете сум, но едноставно ги обожавам.

Mrazam prsten, lanche i bizeri takvi raboti... Ne baram mnogu od coek... sveki da zapali vo okolina.. naked bodies.. edna jaka masaza da mi mani .. :) posle toa avtomatski se sledat rabotive na toa sho treba... Ama masaza od dechko e najubav poklon sho moze da se dobie.. i ne se rachuna samo taka malku na grb .. Nego celo telo da se izmasia.. noze, gaze i tn ;)
Уф што не најдам и јас некоја ваква. . . хахаха :oops:

Уф што не најдам и јас некоја ваква. . . хахаха :oops:

Ti ke ja nauchish sho e toa najubavoto :) Deka biserite ne vredat nishto .. deka masazata e zdrava za nea ;) Izlazija prvio pat, ke vidish deka posle toa samo toa ke bara od tebe i nishto drugo :P Samo gledaj da ne vi stane navika.

Ti ke ja nauchish sho e toa najubavoto :) Deka biserite ne vredat nishto .. deka masazata e zdrava za nea ;) Izlazija prvio pat, ke vidish deka posle toa samo toa ke bara od tebe i nishto drugo :P Samo gledaj da ne vi stane navika.
Моменталнава не сака масажа ... во 9 месеци одвај еднаш се согласила да ја масирам и тоа ... за време на тоа ми кажува како никогаш не дава и не сака да ја масира никој xaxaxa.
А за тој делот со naked bodies во околина, многу ми се допаѓа и примамува, но . . . срамежлива сум бирал :pipi:

Моменталнава не сака масажа ... во 9 месеци одвај еднаш се согласила да ја масирам и тоа ... за време на тоа ми кажува како никогаш не дава и не сака да ја масира никој xaxaxa.
А за тој делот со naked bodies во околина, многу ми се допаѓа и примамува, но . . . срамежлива сум бирал :pipi:

hahah :) aj mozi ke bide nekogash. ama vo 9 meseci ne bi trebalo da e sramezliva poveke ama podpolno ja svakjam :) i ja sum bila vo ta staza vo zivoto .. ke se opushti samo togash nemoj da se chudish :) bidi sreken!

kniga so ljubovni poemi.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mj
Па ја искрено би сакала да ми подари акумулатор и резервна гума за југо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom