За девојките:Што најмногу сакате да ви поклонуваат вашите мили момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата hera_m
  • Време на започнување Време на започнување
Љубов,почив,доверба,искреност...тоа ми е најважно,без тие-материјалното ништо не значи...

Искрено, се` што ми е од него ми е подеднакво драго и мило. Повеќе го ценам гестот отколку самиот подарок.:drool:

Sho znam,najverojatno i ja bi kazhala ljubov ama normalno pokraj toa koga vekje se misli na materijalni nesta na prvo mesto mi e cvekjeto.Ponatamu kako vistinski vljubenik vo umetnosta srekjna bi me napravilo cd so omilena muzika,nekoe knigice i taka.A da,najvishe cenam ruchi rad,lol.

ама има и многу од вас што преферираат "подарок во плик"
the reality:toe:

хм

ги обожавав црвените ружи кои секогаш доаѓаа у моите раце толку спонтано......

иначе сакам добри книги парфеми и обетки

некогаш е битно вниманието а не поклонот

Парфем или нешо ко срце...:back: Или нешо шо знае дека го сакам а го немам...

ама има и многу од вас што преферираат "подарок во плик"
the reality:toe:
добро сега за ова нема да добиеш потврден одговор од нив али ако дава некој шо да не бе па никој со сила не го терал:drk: :drk:

Тоа е твоето скриено задоволство?!...претосавувам возбудата е уште поголема кога тој хардвер е од најскапиот тип,ама зошто не прифаќате софтвер тоа е сугестивен подарок:wink:

Тоа е моето нескриено задоволство! Хардверот ми е неопходен за да се подмладувам (хинт: види ник)

сЕриозно, момчињата, ако се мили, треба да ми поклонуваат работи кои знаат дека ми се потребни, или работи кои се корисни, но не знам дека ми требаат :). Тука стапува на сцена внимателното забележување на потребите на партнерот. На срциња, мечиња, рамки за слики, свеќници и слични прашинособирачи краток им е рокот на траење во моето срце.

пред се сакам љубов,искреност и внимание..не ми се важни подароците,нивната цена и големина..многу повеќе се радувам на убави зборови или честитка со искрени зборови отколку наа..незнам..накит или парфем..сеа не дека нејќам поклони,која девојка не би сакала дечкото да и подарува по нешто,посебно без повод..доволно ми е да ме сака и една преубава ружа може да ме направи мноогу среќна:pipi:

љубов и храна...најмногу сакам кога ќе ми подари чоколадни бомбони, или некоја таква слатка работа...а и сакм кога заедно јадеме, секси ми е

Тоа е моето нескриено задоволство! Хардверот ми е неопходен за да се подмладувам (хинт: види ник)

сЕриозно, момчињата, ако се мили, треба да ми поклонуваат работи кои знаат дека ми се потребни, или работи кои се корисни, но не знам дека ми требаат :). Тука стапува на сцена внимателното забележување на потребите на партнерот. На срциња, мечиња, рамки за слики, свеќници и слични прашинособирачи краток им е рокот на траење во моето срце.
Незнам дали знаеш Sex machino...машко од срце подарува хардвр исклучиво на швалерка.По шо нели секогаш треба да бидете подмладени.
Еве за тебе едно свежо цвеќе:smir:

Незнам дали знаеш Sex machino...машко од срце подарува хардвр исклучиво на швалерка.По шо нели секогаш треба да бидете подмладени.

Не сум помислила на оваа димензија од моето име. Sex machina ... наааааајс :wink:. Беше замислено како EX - бивша, ко FYROM :).

Него, мислам дека ќе се согласиме дека и официјалните девојки (не-швалерките) го сакаат ХАРДвер, а не СОФТвер, инаку .. ќе станат швалерки на некој друг :)

Еве за тебе едно свежо цвеќе:smir:

:vozbud: Се надевам дека е во саксија, и дека е зелениш - не цвета. Алергична сум на полен (`рѓосувам).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom