Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е твоето скриено задоволство?!...претосавувам возбудата е уште поголема кога тој хардвер е од најскапиот тип,ама зошто не прифаќате софтвер тоа е сугестивен подарок:wink:Хардвер.
добро сега за ова нема да добиеш потврден одговор од нив али ако дава некој шо да не бе па никој со сила не го тералама има и многу од вас што преферираат "подарок во плик"
the reality![]()
Тоа е твоето скриено задоволство?!...претосавувам возбудата е уште поголема кога тој хардвер е од најскапиот тип,ама зошто не прифаќате софтвер тоа е сугестивен подарок:wink:
Незнам дали знаеш Sex machino...машко од срце подарува хардвр исклучиво на швалерка.По шо нели секогаш треба да бидете подмладени.Тоа е моето нескриено задоволство! Хардверот ми е неопходен за да се подмладувам (хинт: види ник)
сЕриозно, момчињата, ако се мили, треба да ми поклонуваат работи кои знаат дека ми се потребни, или работи кои се корисни, но не знам дека ми требаат. Тука стапува на сцена внимателното забележување на потребите на партнерот. На срциња, мечиња, рамки за слики, свеќници и слични прашинособирачи краток им е рокот на траење во моето срце.
Незнам дали знаеш Sex machino...машко од срце подарува хардвр исклучиво на швалерка.По шо нели секогаш треба да бидете подмладени.
Еве за тебе едно свежо цвеќе:smir: