Комарци

С

сашенко

Гостин
Леле ми се наполнила собата нема спиење вечерва.Кај вас помалце има јас су селско дете мене жив ме изедоа...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ќе се превртиш од пиење фејк ракија ....па нека те касне некој комарец ....крв им ебам :D Ќе се испоотрујат сите од џамоваќа !

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Лани и претлани користев Raid и ептен е ефикасен-ни К од комарец во собата. Оваа година немам Raid а и немам некој голем проблем со комарците ама ко бев кај баба ми....:vozbud: Жив ме изедоа :D

C

Crazy Diamond

Гостин
И тоа може е случај имаш право, у Ѓорче сум, а во Скопје мислам дека овие што се во Ново Лисиче се најпогодени. Точно е дека помалце има ама сестра ми исто така со мене живее а искасана е :)
Точно. Ние во Ново Лисиче сме најпогодени, или мене многу ме касаат.. :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Живееш у место кај шо нема комарци, и мене ме нема каснато ама коа одам кај баба ми масакр ме праат.
Јас кај шо живеам, градо го држи само еден комарец под концесија али најубо му било кај мене да иди на касање. Па ко ќе дој ќе се запрајме муабети ово - оно ...

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Последниве 3-4 години немам никакви проблеми со комарци, а спијам со отворен прозорец(летно време нормално).

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
I hate those bloodsucking motherfuckers ...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Чудна работа, никогаш не сум имал проблеми со комарци. Изгледа не ги чувствувам каснувањата, а и потоа немам црвенило, јадеж или отоци, како што имаат неко што ги знам.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Raid е Хитлер за комарциве :ROFLMAO: ...кои комарци , ебан инсект не останува од тоа :pos:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А ми збрче комарец одма матракулето со марка Питроид ама се потроши лани, ама на истото во жлебот може Раид па Раид и готово. Синоќа имав дешавка брчеше еден и одма в штекер ова спремно ми е на готовс и уживанција.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Kajgana Shop

На врв Bottom