Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
То изгледа дека ''прскаа против комарци'' во градов.Само шо прскале не знам.Можит храна.
Абе тие вртеја со авиончено ама кузнајт дали прскаја.
На деснава рака на бицепсов 5 пати ме имат каснато -_- ко наркоман сум у.пм. :unsure:

Кај мене нема ич. Не знам што е работава лани по прозори ги гледав како се мафтаат сега ич. И пред да прскаат ги немаше.

РАКИЈАТА Е ЛЕКОТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! малце на кожа намачкај , малце грло подмазај ,малце на кожа намачкај , малце грло подмазај и се така додека не си отидат........иииилии додека ти не се направиш летва и не ги осеќаш више. :D

I vo stranstvo ne prskaat, bilo stetno po zdravjeto... partal pravat navecer!

Многу си се "сакаме" со комарците -.-' Особено тие мене!

Им пуштам ултразвук (не апликации од телефони и слични чуда, туку посебна минијатурна направа) и после тоа гајле немам, ништо живо не ми приоѓа....

Навистина се досадни, ама и вие претеравте. Се додека каснувањето не боли како од оса, пчела, стршлен, бумбар итн, не ми пречат. :D

ма како ми го удрија меракот, од глуждеви до прстите на раката ме испоизеле.

Е што ме укаса сега еден на челово, мислам уште една глава ќе ми израсне.
emoticon-0114-dull.gif

Ама го начекав маме му, коа го плеснав ПЉАС! - по чело, крвоици ми останаа, цревцата му ги разнесов.
emoticon-0102-bigsmile.gif

Он мене ’кас!’ - јас него ’шплас!’
Грдотија скапана, нека ме каса сеа цел смачкан.

И па како се нервирам тие малечките касат. Мало мало ми се чатали тука, најмногу мрзам во спиење кога ми зуи на уво.
emoticon-0114-dull.gif
Дека у темница неможам да го видам и ме начекало... мајчино тоа...

Или пак ќе се покријам цела со фротирката, и тоа ЦАП - на палецот на ногата ќе ме касне, а само тој откриен од мене и го нашол. Пуу..
emoticon-0114-dull.gif

Нема спас од нив...

Изгледа јас некоја отровна крв имам, не ме касаат комарците :)
И јас фала Богу немам некои проблеми со нив. Многу ретко ќе се погоди да ме касне некој.

Ни мене не ме касаат, 2-3 години ме нема каснато комарец :)

Живееш у место кај шо нема комарци, и мене ме нема каснато ама коа одам кај баба ми масакр ме праат.

И тоа може е случај имаш право, у Ѓорче сум, а во Скопје мислам дека овие што се во Ново Лисиче се најпогодени. Точно е дека помалце има ама сестра ми исто така со мене живее а искасана е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom