Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Thumbs up za ova!Годинава или ќе бидеме uber fail, или ќе се деси некое чудо, некој од играчиве да се повампири, па да ни спаси гз.
Ne be imase dosta sutevi mislam i ramsey sutna ednas dva pati van persi, roki, imase dosta song se pravese pameten istoKoj почнаа да шутираат?Ебуе и Сонг?Се на се имаше само 2 шута итоа кој од кој полош..А за афобе и на мене не ми се свиѓаше како изигра можеби имаше еден добар продор меѓутоа скроз деконцентриран и никако неможеше да се разбере со Жервињо.
Ма каков Меси, ние го имаме ЏУРУ!
Стварно мајката,ни избега титула во лигата на шампионитеTOTALNA KATASTROFA
И во Премиер Лига веќе изгубивме чекор.Стварно мајката,ни избега титула во лигата на шампионите![]()
Страшно нештоНезнам што се чудите од Росицки???!!!
Зарем заборајвте кој беше Чешкиот Моцарт?
Ова ќе биде негова сезона и мноооооогу ми е мило, се врати на старите патеки од 2007 ...........
во прилог
Ма каков Меси, ние го имаме ЏУРУ!
А шо да речам за ФА купот !![]()
Едит: Озбилно, нема посреќен од мене, шо не го освојвме купов, глуп... И толку.. Сега до 5ти август чекаме два настани, едниот е Фабрегас, а другиот е The Shapeshifters во Битола...Oва, онака, оф, да се пофалам
И да, Росицки ис бек... Фабрегас мејк јур чојс, бикас Моцарт ис вејтинг ју...![]()
toa e koga se prodade denilson
ni eden emirati kup nemozeme da osvoime
![]()
najkomotno ke ti kazam deka ke ostanes da si kutis i posle sezonataСлична слика ќе постирам на крај година кога Жервињо и РВП ќе го држат пехарот од ПЛ и тогаш најкомотно ќе си кажам дека Денилсон и посевбно Клиши беа нашите маки.Се дотогаш ќе си ќутам![]()
najkomotno ke ti kazam deka ke ostanes da si kutis i posle sezonata
a denilson deka ni bil maka nema vrska, deckoto sega neznaes sto pravi u sao paolo, od 75 pasa 75 tocni, koj e toj iniesta ili xavi!
i slikata pokazuva koj ni bil maka, ednostavno so denilson go osvoivme ovoj znacaen kup!