Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едно нешто од пријателскиве шо ме бендиса е играта на Жервињо и напредокот на Кошчелни,може го плукавме лани ама ненормално е напреднат,мислам дека он и Вермален ке ја предводат одбраната сезонава

A sto sega ne go osvoivme kupot? Fala bogu. Mislam deka toj e malerot :P. Godinava gledajte dvojna kruna. I sto ocekuvate edno vikate super edno krs. A i za prethodnite slicni komentari vidov. Ne gi gledav i zatoa ne komentiram no ova e samo eksperimentiranje i podobro da vidam edno dobro edno loso za da moze da se vidi sto cini a sto ne. Ova ke e loso koga ke bide vo igra za bodovi.

Sorry za latinica mi se shekna PCto

Незнам што се чудите од Росицки???!!!
Зарем заборајвте кој беше Чешкиот Моцарт?
Ова ќе биде негова сезона и мноооооогу ми е мило, се врати на старите патеки од 2007 ...........
во прилог

Годинава или ќе бидеме uber fail, или ќе се деси некое чудо, некој од играчиве да се повампири, па да ни спаси гз.
Thumbs up za ova!
Koj почнаа да шутираат?Ебуе и Сонг?Се на се имаше само 2 шута итоа кој од кој полош..А за афобе и на мене не ми се свиѓаше како изигра можеби имаше еден добар продор меѓутоа скроз деконцентриран и никако неможеше да се разбере со Жервињо.
Ne be imase dosta sutevi mislam i ramsey sutna ednas dva pati van persi, roki, imase dosta song se pravese pameten isto :)

А шо да речам за ФА купот ! :D :D

Едит: Озбилно, нема посреќен од мене, шо не го освојвме купов, глуп... И толку.. Сега до 5ти август чекаме два настани, едниот е Фабрегас, а другиот е The Shapeshifters во Битола... :) Oва, онака, оф, да се пофалам

И да, Росицки ис бек... Фабрегас мејк јур чојс, бикас Моцарт ис вејтинг ју... :D

Браво,одлично,супер.Мислам дека посреќен од мене нема.Конечно да не го земеме овој куп,мислам кобен по нас.Сега сум најубеден дека оваа сезона ќе се извлечеме барем со Barclays Premier League,то минимум ;) За натпреварот нејкам да коментирам,за Росицки не треба да се радувам,сепак е една утакмица,но ми е мило што се потсетивме на стариот Росицки,да продолжи вака ќе му биде прв избор на Венгер,,верувајте.А што бидна со Вилшер,се повреди сериозно?Чек да тркнам до официјална....http://www.arsenal.com/news/injury-news Штом овде го нема,значи нема повреда :) Афобе мислам дека е уште еден исфорсиран копиљ,дупло ова важи за Барнтли или како и да е.Прво Џенкинсон,сега овој.Мајни тие млади.За мене единствено од тие млади што вреди се ЏЕТ,Мијачи и Лензбери и нормално Вилшер ако го броиме овде,иако под збор млад у овој контекст што го спомнав мислам на тие што играт за резерви,а не да се прв тим во прв тим :P Насри се некако ми е поантипатичен и поантипатичен,незнам зошто.Ја сум за продавање на двојката Фабрегас-Насри и земање на Мата и уште еден од средина.Иначе се повеќе и повеќе сакам да го видам Енрике,зошто овие Кошелни и Вермален се ѕверови и нејкам некако Вермален да отиде лев бек да игра.Иначе денес и Гибс ѕвер :) А Шчежњи 13ка.Добро му стои,исто и на Жервињо 22та :) Ајде нека тргне со оваа 22 еднаш :) А РВП гол-мајстор,крај прича ! :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:14 AM ---
Незнам што се чудите од Росицки???!!!
Зарем заборајвте кој беше Чешкиот Моцарт?
Ова ќе биде негова сезона и мноооооогу ми е мило, се врати на старите патеки од 2007 ...........
во прилог
Страшно нешто :)
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:16 AM ---
Ма каков Меси, ние го имаме ЏУРУ!

Нека го напраи тоа Меси де,ајде да го видам :LOL:
--- надополнето: Aug 1, 2011 2:17 AM ---
А шо да речам за ФА купот ! :D :D

Едит: Озбилно, нема посреќен од мене, шо не го освојвме купов, глуп... И толку.. Сега до 5ти август чекаме два настани, едниот е Фабрегас, а другиот е The Shapeshifters во Битола... :) Oва, онака, оф, да се пофалам

И да, Росицки ис бек... Фабрегас мејк јур чојс, бикас Моцарт ис вејтинг ју... :D

хаха,кој е посреќен ја или ти :ROFLMAO:

toa e koga se prodade denilson
ni eden emirati kup nemozeme da osvoime

denilson_and_eduardo_arsenal_with_the_emirates_cup_1707631.jpg

toa e koga se prodade denilson
ni eden emirati kup nemozeme da osvoime

denilson_and_eduardo_arsenal_with_the_emirates_cup_1707631.jpg

Слична слика ќе постирам на крај година кога Жервињо и РВП ќе го држат пехарот од ПЛ и тогаш најкомотно ќе си кажам дека Денилсон и посевбно Клиши беа нашите маки.Се дотогаш ќе си ќутам :)

Слична слика ќе постирам на крај година кога Жервињо и РВП ќе го држат пехарот од ПЛ и тогаш најкомотно ќе си кажам дека Денилсон и посевбно Клиши беа нашите маки.Се дотогаш ќе си ќутам :)
najkomotno ke ti kazam deka ke ostanes da si kutis i posle sezonata :D

a denilson deka ni bil maka nema vrska, deckoto sega neznaes sto pravi u sao paolo, od 75 pasa 75 tocni, koj e toj iniesta ili xavi!

i slikata pokazuva koj ni bil maka, ednostavno so denilson go osvoivme ovoj znacaen kup!

najkomotno ke ti kazam deka ke ostanes da si kutis i posle sezonata :D

a denilson deka ni bil maka nema vrska, deckoto sega neznaes sto pravi u sao paolo, od 75 pasa 75 tocni, koj e toj iniesta ili xavi!

i slikata pokazuva koj ni bil maka, ednostavno so denilson go osvoivme ovoj znacaen kup!

Ме дупиш,или си сериозен?Според тоа како ти е никот,мислам дека си сериозен.Прашај ти у ФФМ што правеше еден Факе у младинска лига на Македонија,играше за Тиверија,па ќе ти кажаа:Каков Пеле бе,Факе е играчот !! ;)

ПС;Овој значаен куп?Го преколнувам денот кога стапнавме на Емирати Стадионот,од тогаш па навака е се shit !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom