Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Интересен меч, онака баш пријателски. (y)
--- надополнето: Jul 31, 2011 4:00 PM ---
Иначе на Спорт Клуб го имате мечот.

Ги гледав само последните 15 мин од првото полувреме и позитивно сум изненаден од Росицки,борбен,концентриран а и асистенцијата за голот му беше добра,и секако кој ако не Ван Перси,стварно дечкото е гол мајстор,само да не му беа тие стаклени нозе..

Денес натпреваров е каде каде поинтересен од оној вчера...Се надевам дека со Вилшир се е во ред, дека беше заменет по 6 минута...
Иначе најголемо изненадување на натрпеваров е Росицки...На моменти беше ко да го гледам стариот Росицки,полн со желба за играње,неверојатни пасови.....Само вака нека продолжи....
Легендава наша одлично го пречекаа....Ајде второ да жбрцаме уште некое голче.......Иначе само ни треба победа за да го земеме купов, да се порадуваме на наш куп ако ништо друго...хехех

Афобе изгубен во просторот и времето.

Ќе имаме нај ефикасна одбрана оваа сезона ако продолиме вака.

до кое ниво дојдовме, :tapp: ни сопствениот куп да не може да го освоиме
и нека не вика некој не е важаен , или што дека сме го освојувале во минатото, но барем сме го освојувале а сега со истите грешки веќе ми е смачено и да гледам
ТОТАЛНО РАЗОЧАРУВАЊЕ!!!!(n)

Добро бе, Венгер да не им забранил да шутираат надвор од 16-ник па мораат сосе топка да влезат во гол? Иначе пријателска е, не се потресувајте толку за едно купче ...

Позитивно нешто од целата утакмица ми е тоа што Росицки се враќа во посакуваната форма денеска наш најдобар играч, да се надеваме дека ќе нема повреди оваа сезона и ќе има што да придонесе за Арсенал :)

Од толку играчи ти го најде Афобе колку смешно од твоја страна баш добро изигра афобе.
Не заебавај , баш ништо Афобе не направи ...ни да втрча ,ни да се избори за топка , сосема ништо...сетисе на моментот кога Жервињо сакаше да го проигра .
--- надополнето: Jul 31, 2011 5:59 PM ---
Росицки како препороден беше денес :D . Се надевам и сезонава што претстојт ќе е таков :D

Не заебавај , баш ништо Афобе не направи ...ни да втрча ,ни да се избори за топка , сосема ништо...сетисе на моментот кога Жервињо сакаше да го проигра .
--- надополнето: Jul 31, 2011 5:59 PM ---
Росицки како препороден беше денес :D . Се надевам и сезонава што претстојт ќе е таков :D
Afobe koj prodori gi imase po leva i desna strana deset pati gi pretrca protivnicite dosta dobro izigra on ama gledam pocnaa malce da sutiraat od daleku dobro e toa mi se sviga inace vtoro poluvreme polosa igra ne sum videl nisto ne napravia posebno koga iskoci gervinho kaput ko makedonija da gi gleam samo edno poluverme igraat

Afobe koj prodori gi imase po leva i desna strana deset pati gi pretrca protivnicite dosta dobro izigra on ama gledam pocnaa malce da sutiraat od daleku dobro e toa mi se sviga inace vtoro poluvreme polosa igra ne sum videl nisto ne napravia posebno koga iskoci gervinho kaput ko makedonija da gi gleam samo edno poluverme igraat
Koj почнаа да шутираат?Ебуе и Сонг?Се на се имаше само 2 шута итоа кој од кој полош..А за афобе и на мене не ми се свиѓаше како изигра можеби имаше еден добар продор меѓутоа скроз деконцентриран и никако неможеше да се разбере со Жервињо.

Не ми е јасно што ви е вас што очекувавте од Афобе да праве продори како Роналдо ??? Детето има 18 години ова му е прва утакмица за Арсенал незнам стварно што очекувавте од него!!! Тоа што го направи денеска кога имаше 1-2 продори според мене и доволно се има многу да напредува ова дете а за некоја година и ќе ни биде прв напаѓач!​

Годинава или ќе бидеме uber fail, или ќе се деси некое чудо, некој од играчиве да се повампири, па да ни спаси гз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom