Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од толку играчи ти го најде Афобе колку смешно од твоја страна баш добро изигра афобе.Афобе изгубен во просторот и времето.
Не заебавај , баш ништо Афобе не направи ...ни да втрча ,ни да се избори за топка , сосема ништо...сетисе на моментот кога Жервињо сакаше да го проигра .Од толку играчи ти го најде Афобе колку смешно од твоја страна баш добро изигра афобе.
Afobe koj prodori gi imase po leva i desna strana deset pati gi pretrca protivnicite dosta dobro izigra on ama gledam pocnaa malce da sutiraat od daleku dobro e toa mi se sviga inace vtoro poluvreme polosa igra ne sum videl nisto ne napravia posebno koga iskoci gervinho kaput ko makedonija da gi gleam samo edno poluverme igraatНе заебавај , баш ништо Афобе не направи ...ни да втрча ,ни да се избори за топка , сосема ништо...сетисе на моментот кога Жервињо сакаше да го проигра .
--- надополнето: Jul 31, 2011 5:59 PM ---
Росицки како препороден беше денес. Се надевам и сезонава што претстојт ќе е таков
![]()
Koj почнаа да шутираат?Ебуе и Сонг?Се на се имаше само 2 шута итоа кој од кој полош..А за афобе и на мене не ми се свиѓаше како изигра можеби имаше еден добар продор меѓутоа скроз деконцентриран и никако неможеше да се разбере со Жервињо.Afobe koj prodori gi imase po leva i desna strana deset pati gi pretrca protivnicite dosta dobro izigra on ama gledam pocnaa malce da sutiraat od daleku dobro e toa mi se sviga inace vtoro poluvreme polosa igra ne sum videl nisto ne napravia posebno koga iskoci gervinho kaput ko makedonija da gi gleam samo edno poluverme igraat