Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Ти тоа озбилно? Мислам нели порано ја намалуваа брзината при надминат интернет, не е така?Немај гајле, колку и да потрошиш не се наплаќа ништо.
Ти тоа озбилно? Мислам нели порано ја намалуваа брзината при надминат интернет, не е така?Немај гајле, колку и да потрошиш не се наплаќа ништо.
И сега ја намалуваат де, али не им се ажурира тоа одма, не е на пример сега надминуваш 30 гига и одма да ти се намали. Ете разлистај ја темава има случаеви каде што некој правел по 50-60 гига па не им ја намалувале.Ти тоа озбилно? Мислам нели порано ја намалуваа брзината при надминат интернет, не е така?
Јас имам пакет од 60гб,а редовно месечно си правам по ~70гб така да симнувај сеа при крај на месец,немај гајлеХаха е тоа ако е навистина така а не се наплаќа ондах е фантристично. А не дека не сум приметил и јас. Еве претходниот месец имав 36 гига потрошено.
Троши додека можеш. Кај мене беше така цела годинаИмам Family Max основен пакет. Ме интересира дали некој знае колку интернет имам на располагање? Нели треба да е 30 гига колку шо знам јас, али еве 33 гига имам потрошено па уште ми го немаат успорено. Да не се доплаќа откако ќе ги надминеш гореспоменативе 30 гига?
И кај мене исто маме му ебем, а како ми се гледаше еден порнич онака пред легнување...Ми се намали брзината на 30ти,еве сега помина 12 саат,помина месецот ,се реконектирав 2 пати и уште е 256KB