Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
на мој телеком може да се логирате?

на мој телеком може да се логирате?

Можам сега, откако околу 5-6 саатот се рестартираше лимит/брзина. Додека возеше со 256kbps нејќеше ни страната на Т-Хоум да ја отвори.

Можам сега, откако околу 5-6 саатот се рестартираше лимит/брзина. Додека возеше со 256kbps нејќеше ни страната на Т-Хоум да ја отвори.
дали се разбравме, да се логираш, не само да пристапиш на мој телеком
зашо јас и пироман не можеме? :(

пишете и другите бе

Ни кај мене не може да се логира.

Јас и 2-3 другари прашав и кај нив не може, ова изгледа секаде е...

Еве и јас пробав сега,неможам да се логирам,значи проблемот сеуште не е решен...

Еве денес јас можам да се логирам и гледам КОМПИР мегабајти потрошено, а вчера симнав преку 7 гига. Изгледа рестартирањето задоцнило и кај мене.:ROFLMAO:

дали се разбравме, да се логираш, не само да пристапиш на мој телеком
зашо јас и пироман не можеме? :(

пишете и другите бе

Ааа да имаш право, тоа што јас го кажав се однесуваше на пред тоа кога се рестартираше лимит/брзина, послем тоа пробав накај 12-1 саатот и неможев да се логирам.
Како и да е сега можам да се логирам, но како тоа јас вчера потрошив 1.7GB а ми покажува 0MB потрошено? И со брзината е све у ред, а ми покажува дека тековната брзина е 256kbps? o_O

Ова се поштоват 0 МВ потрошено.. А тековна брзина и кај мене е 256 Кbps a шиба со 5000 kbps....

И кај мене 0 потрошено покажува. Исто е вака кај сите ?

а можеби тестираат да видат како ќе биде без бројач и лимитер ? :eek:

Изглеа ми/ни го простиле потрошеното од 1-ви :vozbud::icon_lol:
Досега покажува само тоа што потрошив вчера и денеска скоро 400МБ а тие 1.7ГБ од понеделникот ги нема нигде.

Кај сите мерачот ви е багии назат? Одам да проверам, денес сме 7ми то ми кажвит заклучно до 5ти 06:06 часот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom