Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
ало shutdown, ај напрај си еден shutdown и не замарај

во ред е да се каже дека стојат во место и премногу се скапи ама циничкиот и понижувачкиот начин на кој го правите тоа е одвратен и детски.
и што ако никој не пишува ништо? знаеш зоштo не пишуваат? дека нема никакви новости и дека ептееееееен ретко кој има проблеми со интернетот за разлика од вашиот сакан кејблтел кој цело време менува пакети и многу почесто имаат проблеми со нетот.

ете затоа нема ништо на темата
ајде сеа, go shutdown and never turn on.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ja unisti temava ovde, poveke od nedela dena nikoj ne pisuva nisto,navistina nemoozam da razberam koi se tie glupavi komentari,
Ајде подетално да ти објаснам и да се однесува за сите останати.
1. Фрустрации лечење на погрешно место си се обратил.
2. Коментари од типот "Море нека пропаднат.Буквално.Со се згради и канцеларии." нема да се толерираат и сите понатамошни такви мислења ќе се бришат и соодветно ќе се опоменува бидејќи ова не е првпат има голем набој на темава.
3. И на крај немам јас обврска на секого поединечно да му објаснувам ако не ти се свиѓа слободно излези од форумов.
Продолжете со дискусија ЗА темата и без оф топик.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Закон се thome све најубаво.

Ова не е дискусија.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ајде само ќе ги фалиме... супер се, за многу години нека им е успехот кој го имаат...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Искрено мали се пакетите али кажете ми некој друг што има толку стабилна мрежа ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
никој. тоа не ги прави пакетите и цените помалце смешни.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Помош
Рутерот ми се гаси сам на секој 10 минути.
И после некој 1-2 минути се вклучува пак.
Што е проблемот?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Помош
Рутерот ми се гаси сам на секој 10 минути.
И после некој 1-2 минути се вклучува пак.
Што е проблемот?
Проблемот е дека се јака фирма.Not!
Истиов проблем го имав со месеци после потпишување на договорот и неколку пати дојдоа екипи,монтираа нешто по 10-тина минути.После заминување ,едно 30-45 минути се беше ок,па пак по старо.Не можам да го дочекам датумот да го откажам договорот!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Јас пу пу пу дан се урочам немам никакви проблеми веќе 10 месеца не ми снемало интернет

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Проблемот е дека се јака фирма.Not!
Истиов проблем го имав со месеци после потпишување на договорот и неколку пати дојдоа екипи,монтираа нешто по 10-тина минути.После заминување ,едно 30-45 минути се беше ок,па пак по старо.Не можам да го дочекам датумот да го откажам договорот!
Уште ли го имаш тој проблем?
Мене еден другар ми кажа дека имало шанси да биде поради слаба струја..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Уште ли го имаш тој проблем?
Мене еден другар ми кажа дека имало шанси да биде поради слаба струја..
Моментално не.Ама таа состојба е од ко ги отерав упм последната екипа и чудно од тогаш се е ок.Значи ,никаква врска со слаба струја.
Тие за секоја интервенција добиваат надоместок (значи во прилог им е да се забушанти,за да ти дојдат пак - секоја чест на исклучоци),а овие од Контакт центар по секоја цена им е наредено да НЕ ПУШТААТ екипи за секое јавување,баш поради кратење трошоци.
И корисниците се во секој случај заебани.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
јави се, напни ги да ти донесат друг рутер

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Имам Family Max основен пакет. Ме интересира дали некој знае колку интернет имам на располагање? Нели треба да е 30 гига колку шо знам јас, али еве 33 гига имам потрошено па уште ми го немаат успорено. Да не се доплаќа откако ќе ги надминеш гореспоменативе 30 гига?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.464
Имам Family Max основен пакет. Ме интересира дали некој знае колку интернет имам на располагање? Нели треба да е 30 гига колку шо знам јас, али еве 33 гига имам потрошено па уште ми го немаат успорено. Да не се доплаќа откако ќе ги надминеш гореспоменативе 30 гига?
Немај гајле, колку и да потрошиш не се наплаќа ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom