Ако е извалкано и ти смета, пери го.Дали е добро да го исперам моторот на автомобилот? Го имам веќе 4 и кусур години и ниту еднаш не сум го носел на перење,а претходниот газда мислам дека исто така го нема перено.Ваши искуства и совети?
абе кој ти гледа мотор жити се најмило. ако е чист и не ти пречи убаво ти кажа вачлист остај си го каков што е ако имаш проблеми и ти тече од некаде нешо а неможеш да приметиш тогаш периго моторот !Дали е добро да го исперам моторот на автомобилот? Го имам веќе 4 и кусур години и ниту еднаш не сум го носел на перење,а претходниот газда мислам дека исто така го нема перено.Ваши искуства и совети?
Нема слика...Некој да ми каже каде можам да најдам преграда како што е на сликата и дали може да пасува кај моделите на фелиција кој ја немаат истата станува збор за оваа преграда што се наоѓа во продолжение на мењачот
Незнам како да ја прикачамНема слика...
Па за околу 6.500 евра е ОК количето, брка работа за градска вожњадечки дали имате искуство со дачија сандеро оваа што е со попустов од 1600 евра за старо возило.
дали сте задоволни од колата?мислења и препораки...
поздрав
Зошто би сакал да го направиш тоа? Ваков систем има кај сите понови возила, па ако според фабриката не сметаат при стартувањето на возилото, нека си ги така.Да не знае некој светлата на колата, како да ги направам да не се палат на контакт ?
Сега е направено само на контакт да се палат, а копчето за светла ги уклучува само позиционите.
форд фиеста 2004та
аххх секогаш има зашто.Зошто би сакал да го направиш тоа? Ваков систем има кај сите понови возила, па ако според фабриката не сметаат при стартувањето на возилото, нека си ги така.
Оди на imageshack.us аплоадирај ја и ислопирај го делот hotlink во постот...Незнам како да ја прикачам
Moжи, ама најверојатно нема да ти работат правилно покажувалите за гориво и температура.На старото пунто дали може да се стави маската од новите
од овиеhttp://imageshack.us/photo/my-images/6/12d4f07cfa4c494f92fecdc.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/233/cfb385240b2b415c89baa2e.jpg/ Дали има шанси да се смени?