И 90те души шо загинаа во Норвешка никогаш не ги познавав, па криво ми е шо го загубиле животот.абе како коа беше жива никој не постираше нејзина песма нешо има такви теми као хит наденот, а сеа коа умре сите како нешто да ја жалат и се уфилмуваат
aj kazi mi barem 3 kako se vikaat i prezivaatИ 90те души шо загинаа во Норвешка никогаш не ги познавав, па криво ми е шо го загубиле животот.
Се уфилмувам?
кој дел од "никогаш не ги познавав" не го разбра?aj kazi mi barem 3 kako se vikaat i prezivaat
Сите оние вистински таленти умреле млади. Е, клубот 27, или како и да го викате на галено.Девојката имаше два огромни таленти. Едниот беше од музички аспект, а другиот од автодеструктивен аспект. Дефинитивно имаше многу убав глас, специфичен... Не може кога ќе ја чуеш на радио, да не познаеш дека е она. Но, сепак, џабе е талентот, џабе е се, кога сама одлучила да си го уништи животот. Не е фората само да имаш талент, треба да знаеш и како да го искористиш... Не верувам дека имаше некој кој беше изненаден од оваа вест, барем јас не бев... за жал.
Нека и е лесна земјата, музичката индустрија изгуби огромен музички талент.