Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Едно е јасно ... мора да се направат промени ... лично мислење е дека најболната точка на Лејкерси е токму позицијата поинт гард каде ги имаат старите Фишер и Блејк , доколку сега би го зеле Двајт и да најдат некој пристоен плеј од овие слободните играчи кој би можел достојно да игра на таа позиција барем 1 или 2 години би било супер ... а по истекот на тие 2 сезони можат да се свртат кон некој солиден плеј како на пример Пол или Џон Вол ... едно е јасно е дека на Лејкерс му фали млада крв не знам зошто не му даваат повеќе минутажа на Ибанкс или Браун се надевам дека со доаѓањето на Мајк на тренерската позиција ке се смени ова ...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
јас сега читав дека можно е да го дадеме Пау Гасол за Кевин Лов + 2 пик на драфтот од Минесота :) со тоа би добиле двајца млади играчи :)
Гасол не смееме да го шитнеме.Сеуште овој играч може уште многу да даде за нас.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Се збори дека можеби ќе го земеме ЈЈ Бареа.Бареа е слободен агент така да ако сакаат,мислам дека добар потез ќе напраат со негово ангажирање

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Гасол не смееме да го шитнеме.Сеуште овој играч може уште многу да даде за нас.
Јас баш спротивно мислам дека веќе Гасол неможе да ги повтори сезоните пред тоа ......

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Добар избор синоќа, Андрју Годлок првакот во 3ки оваа година ни фалеше ваков играч во тимот :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Шо велите кој е најдобриот Езерџија на сите времиња ? Меџик, Карим, Коби, Вилт, Логото, Шек, Бејлор или Микан ?

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Шо велите кој е најдобриот Езерџија на сите времиња ? Меџик, Карим, Коби, Вилт, Логото, Шек, Бејлор или Микан ?
По мое..првите тројца би биле вака некако
1. Карим
2. Меџик
3. Шек
Иако и Коби би конкурирал за 3.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.491
Поени од реакции
10.246
Меџик и Коби.
А мислам дека неможе да ми дозволи срцето да го ставам Шек пред овие двајца.Овој беше играч,али ми е предавниче зотшо кога паднавме се мајна.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Според мене најдобра кариера направи Меџик, најголемиот играч кој некогаш заиграл за Лејкерс е Карим ( но кога стигна во Лејкерс веќе беше во 30тите) , а најдоминантниот беше Шек ( од 99 до 2003 незнам дали имало играч во историјата шо беше толку добар и незапирлив, можи едниствено Џордан )

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ирвин Џонсон е најдобриот кошаркар на сите времиња, во универзумот. Аналогно на тоа, и најдобар „езерџија“ е.

Kajgana Shop

На врв Bottom