Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Епа тоа веќе ми се свиѓа.Па ајде да се надеваме дека ќе го видиме у жолтиот дрес.Но 12та не му ја даваме ! :))

Ги следам Лејкерс уште од времето на Меџик, неговата еар ја фатив на крај,
ја фатив ерата и на Коби и Шек, а со ова заврши уште една ера на Лејкерси, најдобриот тим во последните 10 години
Му благодарам на Зенот за се што направи.
За Коби, мислам ќе има што да каже барем уште 1 или 2 сезони.

Колку што повеќе мислам, толку повеќе сум за Крис Пол или Дерон одколку Двајт.

Бајнам го имаме како центар. Фишер(леш) го имаме како плеј. Како не тепа Далас? Не тепа со тотален колапс на периметарната одбрана и потоа колапс на цела. Кој го прави колапсот? Плејмејкерите најчесто...Бареа и Крис Пол се играа како Јо-јо со Фишер.

Не видов Чендлер или Окафор да си играат со Бајнам.

Двајт е феноменален, но очајно, очајно ни треба плејмејкер кој може да си го држи играчот кој му е наменет.

Колку што повеќе мислам, толку повеќе сум за Крис Пол или Дерон одколку Двајт.

Бајнам го имаме како центар. Фишер(леш) го имаме како плеј. Како не тепа Далас? Не тепа со тотален колапс на периметарната одбрана и потоа колапс на цела. Кој го прави колапсот? Плејмејкерите најчесто...Бареа и Крис Пол се играа како Јо-јо со Фишер.

Не видов Чендлер или Окафор да си играат со Бајнам.

Двајт е феноменален, но очајно, очајно ни треба плејмејкер кој може да си го држи играчот кој му е наменет.
Исто така ни треба и центар на кој што може да се потпре тимот, а Бајнам е далеку од тоа. Да беа Лејкерси поофанзивни, немаше да има простор и време за толку многу напади на плејмекерите на Далас, овака овие вториве имаа шанси до бескрај и си ги реализираа, Фиш није Супермен.

И срцето и мозокот му кажува дека млад елитен плејмејкер(Пол/Дерон) е нешто што му треба најмногу на Лејкерс. Со Бајнам можам да преживеам, но да го гледам Фиш повторно во стартна петорка е кошмар.

Бајнам не е крив што Бареа и Кид си поигруваа со Фиш. И доаѓањето на Двајт нема магично да го помлади Фишер.

Гледајте позитивно на работиве. Барем Бостон нема да ни избегаат на две титули, уште ќе биде една разликата :)

И срцето и мозокот му кажува дека млад елитен плејмејкер(Пол/Дерон) е нешто што му треба најмногу на Лејкерс. Со Бајнам можам да преживеам, но да го гледам Фиш повторно во стартна петорка е кошмар.

Бајнам не е крив што Бареа и Кид си поигруваа со Фиш. И доаѓањето на Двајт нема магично да го помлади Фишер.

Пишав не сум запознаен баш со состојбата на саларито и договорите, али можно ли е вакво нешто... Двајт ќе биде сеа слободен летово, да му направат преддоговор дека ќе го земат на free, а Бајнам и Волтон да се искористат да се донесе некој плеј... a Дерек да си оди у пензија...

добар филм си направив... :)

Во право е Перфекто бе, Лејкерс ги губи утакмиците само ради Фишер.

Не само заради него, но си носи голема доза на одговорност. И плус низ регуларната сезона е во хибернација.

302005838.jpg

Мајк Браун е замена за Фил. Добра е добра, ќе видиме до каде ќе стаса.

Фанови нешто ве нема :D ... Инаку нов сум овде и одамна сум фан на Лос Анџелес Лејкерс и постојано пратам новости околу нови играчи ... последните најави се дека Лејкерс истовремено може да ги донесе и Монта Елис - плејмејкер на Голден Стејт којшто е еден фантастичен играч и нашата желба Двајт ... доколку се оствари ова ке имаме една супер 4-ка за следната сезона ... повеќе информации ...
http://bleacherreport.com/articles/...-lakers-can-get-dwight-howard-and-monta-ellis

Ептен ќе станеме и ние вештачка екипа ако се случи ова, ама немам ништо против.
Посебно за хауард и тоа како е потребен човек под кошевите шо нема да се повредува секоја 3та утакмица.

јас сега читав дека можно е да го дадеме Пау Гасол за Кевин Лов + 2 пик на драфтот од Минесота :) со тоа би добиле двајца млади играчи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom