Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее пред малце па ова го кажал.

SAF: "If we can get a player along similiar lines in terms of the quality of his (Scholes') passing and vision, we'd have to do something."

--- надополнето: Jul 12, 2011 7:14 AM ---
Стариов е цар, 25 години менаџер и уште никој не знае што точно мисли.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.295
Happy Birthday To Our "Tiago Manuel Dias Correia" (Bebe) ! Hope He does well at Besiktas !

СЕ МОЛИ БЕБЕ ДА СИ ЈА ВРАТИ КОСАТА,БИДЕЈКИ БЕЗ НЕА НЕМА ВРСКА ВО ФУДБАЛ.
СО ГОЛЕМА ПОЧИТ ОД КУЌНИОТ СОВЕТ :D

--- надополнето: Jul 12, 2011 8:48 AM ---
на последново видео изгледа ко Роналдо на 19 години ..
--- надополнето: Jul 12, 2011 8:52 AM ---
Упс!

.. или блефира? :D
ма више и сеедно е на сите им најдовме замерка... снајдер,насри,модрич ... сите !! Па и Швајни не може да го замени сколс зашто пред се ја игра позицијата на Харго и ќе му треба време за да се прилагоди на таа позиција што ја игра сколс ..
--- надополнето: Jul 12, 2011 9:00 AM ---
Инаку Снајдер е наш!
http://www.rediff.com/sports/report/wesley-sneijder-set-to-make-record-35-million-pound-move-from-inter-to-man-united/20110712.htm

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Happy Birthday To Our "Tiago Manuel Dias Correia" (Bebe) ! Hope He does well at Besiktas !

СЕ МОЛИ БЕБЕ ДА СИ ЈА ВРАТИ КОСАТА,БИДЕЈКИ БЕЗ НЕА НЕМА ВРСКА ВО ФУДБАЛ.
СО ГОЛЕМА ПОЧИТ ОД КУЌНИОТ СОВЕТ :D

--- надополнето: Jul 12, 2011 8:48 AM ---
на последново видео изгледа ко Роналдо на 19 години ..
--- надополнето: Jul 12, 2011 8:52 AM ---

ма више и сеедно е на сите им најдовме замерка... снајдер,насри,модрич ... сите !! Па и Швајни не може да го замени сколс зашто пред се ја игра позицијата на Харго и ќе му треба време за да се прилагоди на таа позиција што ја игра сколс ..
--- надополнето: Jul 12, 2011 9:00 AM ---
Инаку Снајдер е наш!
http://www.rediff.com/sports/report/wesley-sneijder-set-to-make-record-35-million-pound-move-from-inter-to-man-united/20110712.htm
Одлично се надевам дека ќе се приагоди Весли на нашата игра и ќе растура во ЕЛП

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Un-named Sneijder team-mate is quoted as saying a deal will be announced soon.

Ако дојде дојде, ако не, ќе чекаме 2012та.
Да бе ќе го чекаме да остаре па после да дојде
--- надополнето: Jul 12, 2011 10:21 AM ---
Un-named Sneijder team-mate is quoted as saying a deal will be announced soon.

Ако дојде дојде, ако не, ќе чекаме 2012та.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.295
--- надополнето: Jul 12, 2011 10:21 AM ---

или пак ке го чекаме насри да стане no.1 :ROFLMAO:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Фан клубов очигледно се наполни со дечиња што од вчера навиваат за Манчестер. Па зарем не го свативте Фергусон досега? Зарем не знаете Манчестер по што е познат? Кога сте виделе да се дадат толку пари за играчи? Кога сте виделе Манчестер да купува звезди ? Сватете дека никогаш не даваме се надевам дека и нема да дадеме толку пари за играчи и дека никогаш не купуваме звезди. Фергусон си е познат по тоа што купува непознати играчи и ги прави зверки. Очигледно Гоше делувал на многу членови тука им пренел некој вирус па сеа и другите го сакаат и Насри и Банега и Шнајдер.... :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фан клубов очигледно се наполни со дечиња што од вчера навиваат за Манчестер. Па зарем не го свативте Фергусон досега? Зарем не знаете Манчестер по што е познат? Кога сте виделе да се дадат толку пари за играчи? Кога сте виделе Манчестер да купува звезди ? Сватете дека никогаш не даваме се надевам дека и нема да дадеме толку пари за играчи и дека никогаш не купуваме звезди. Фергусон си е познат по тоа што купува непознати играчи и ги прави зверки. Очигледно Гоше делувал на многу членови тука им пренел некој вирус па сеа и другите го сакаат и Насри и Банега и Шнајдер.... :tapp:
Тие досега на 10 играчи и бројки дури им дадоа :pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Тие досега на 10 играчи и бројки дури им дадоа :pos:
Бог да чува :icon_mrgr:

Само сакам да им укажам на некој работи што ги немаат сватено, мислам дека и ти им напрај споредба за тоа кој ќе одберат како и секоја сезона. Сеа се крстите во Чича, а не го ни знаевте како и за многу други играчи. Највеќе мерак ќе ми направи да земеме пак некој анонимец па да се крстите и во него по титулата.... Сватете дека ова е Манчестер ЈУНАЈТЕД, а не ШИТИ или Реал па да менуваме годишно по цела постава....

Kajgana Shop

На врв Bottom