Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

BooBojan

Гостин
А бе шо се карате.Секој си кажува мислење а вие на кавга ја терате.Снајдер или кој сака нека биде само да игра со срце за Јунајтед тоа сите го сакаме знам добро.Ама.
Бидејќи тимот моментално е многу силен според моето најдобро ќе биде да си го купиме Снајдер.Бидејќи сите сакаме уште сезонава која следува да освоиме 20 и лига на шампиони.Првото можеби ке го освоиме и без да купиме кој знае колку јак везњак ама ЛШ немаме шанси,за во ЛШ да се бориме против толку силни екипи треба квалитетно засилување.Мислам дека баш сега е моменот за Снајдер,а знам дека тоа и САФ го знае.Останува на него да одлучи,наше е само да се надеваме,и да се радуваме на успесите на United!!
GGMU!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Иначе да не потпалувам, ама вчера САФ не го прашале за Насри, туку го прашале и за Снајдер и за Насри а тој си испеал само за Насри.

B

BooBojan

Гостин

Абе не знам што се расправате сеа безвеза.. Факт е дека многу играчи од анонимци Ферги ги направи фудбалери од прва класа и се/беа меѓу најдобрите фудбалери во светот.. Такви ги има многу.. Но факт е и дека и Манчестер има потрошено многу пари за фудбалери.. И сигурен сум дека ако Ферги мисли оти фудбалер од типот на Снајдер и фали на екипата ќе даде 35м. за него и "ич око нема да му трепне"..

А иначе тоа што тука некои го сакаат Банега, Насри, Швајни, Снајдер, Агуеро, Модриќ...бла, бла... Ги сакаат бидејќи сакаат појак тим (бидејќи нели со нив на хартија Манчестер би бил посилен), не дека не го сакат Клеверли, или Велбек, или Андерсон..

Лично јас, во Андерсон имам доверба и мислам дека може да игра и против појаките екипи без проблем.. Па има и доволно искуство за тоа.. Но Клеверли ми е фудбалер кој (како што кажа Ивица мислам) ќе добива шанса со Виган, Свонси, КПР.. и во ФА Купот евентуално.... Сигурно не очекувате Манчестер со Клеверли да настапи против посилните екипи.. Се знае дека за против нив ни требат класа фудбалери.. Па затоа и јас кажав дека го сакам Снајдер во тимот.. Сакам фудбалер кој има прецизен пас, кој ќе може да даде гол од поголема далечина (надвор од шеснаесетник), кој ќе може "да го здрви" од слободен... Сеа искрено, после Чави и Иниеста, слободно може да се каже дека Снајдер е најдобар плејмејкер.. Како што кажав, сакам да дојде, но под услов Нани да не биде вклучен во понудата за него.. Сепак Нани го сакам повеќе од него, нормално нели... За DMF го имаме Џонс, Флечер, Керик....па не сакам таков.. Сакам саламски плејмејкер и ништо повеќе..

П.С. Сите што лани ова време би го избрале Чичарито пред Торес/Ауеро/Суарез.....па и Бербатов (оти нели сеа 99% го сакат повеќе Хавиер од Димчо) нека дигнат 2 прста :icon_mrgr:
Зошто имате такво мислење за децата,поточно за Клеверли.Секавате ли се лани Чиката кога пристигна кога велевме резерва и некој гол ако даде ке биде добро.Ама детето сите не освои со неговите игри.Не гледам причина зошто истиот прогрес би го немал и Клеверли.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Зошто имате такво мислење за децата,поточно за Клеверли.Секавате ли се лани Чиката кога пристигна кога велевме резерва и некој гол ако даде ке биде добро.Ама детето сите не освои со неговите игри.Не гледам причина зошто истиот прогрес би го немал и Клеверли.
Па затоа има следење на играчите, ако се покажи добар на тренинг одма ферги ке му даде шанса на некоја утакмица, ако и таму остави силен впечаток ако одигра на ств потребно ниво ке добие уште една и се така и ке си стане стандард во тимот и ке си се усовршува. Па така беше и со Чичарито. Му дадоа шанса на турот лани постигна неколку голови, му дадоа шанса против челзи во купот си даде гол, доби уште неколку шанси се докажа постигна клучни голови и дури си одигра и финале ЛШ. Значи ако стварно е добар и му е време Ферги секогаш ке му даде шанса и тој треба да си ја искористи ако може. Јас секојпат имам многу доверба во Ферги како ги менаџира младите и затоа не се грижам ке ги биди сите :) Не греши околу младите Ферги

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Клеверли има потенцијал, не викам не.. Ама дека сеуште не е кадарен да игра против поголемите екипи во ПЛ, или пак во нокаут фазата од ЛШ мислам дека не е.. Исто како што и Руни/Чичарито/Бербатов/Овен во било кој поважен натпревар се пред Македа/Велбек (во случај да останат), така и Клеверли нема шанса да фати место пред тие 5-6 души што играат редовно последните неколку години во Јунајтед..

Друго, Чичарито пред него ги имаше само Руни, Бербатов и Овен.. Руни и Овен беа повредени и искористи шанса.. Дај боже и Клеверли да напредне наеднаш, но сепак оваа сезона како што кажав не очекувам кој знае колку да се изнаигра.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.276
Поени од реакции
13.238
Искрено мислам дека 35 милиони евра се премалку за Снајдер во денешно време.За тие пари само левата нога ке ја земе стариот.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.295
Искрено мислам дека 35 милиони евра се премалку за Снајдер во денешно време.За тие пари само левата нога ке ја земе стариот.
epa druze nesme real pa da opnuvame po 100 milioni ... izgleda cenite sto real i shity gi nudat deneska vlijaat vrz lugjeto :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
epa druze nesme real pa da opnuvame po 100 milioni ... izgleda cenite sto real i shity gi nudat deneska vlijaat vrz lugjeto :)
Санчез го проценуваат на 35 милиона, Пасторе 45 милиона, а Снајдер 35-40? Зошто? Во што е Пасторе подобар од Снајдер?

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
Јас искрено не се надевам дека Ферги ќе го купи Снајдер бидејќи колку што сум јас запознат со политиката на манчестер, мислам дека не купуваат играчи постари од 25 години, а Снајдер веќе има 27 така да......

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Јас искрено не се надевам дека Ферги ќе го купи Снајдер бидејќи колку што сум јас запознат со политиката на манчестер, мислам дека не купуваат играчи постари од 25 години, а Снајдер веќе има 27 така да......
Бербатов го купи на 27 години

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.295
Inter are resigned to cashing in on the 27-year-old Dutchman.

The source added: "He has even spoken to Dutch international team-mate Nigel de Jong to find out where are the best places to live in Manchester.

"It all looks imminent, no matter what Inter or Wesley may say in public.

"It seems Inter want to sell but don't want to admit it, while Wesley wants to go but doesn't want to say it. It's a good move for him and good business for Inter.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Санчез го проценуваат на 35 милиона, Пасторе 45 милиона, а Снајдер 35-40? Зошто? Во што е Пасторе подобар од Снајдер?
Во влажните сништа на сопствениците на клубовите.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.295
Искраено Италијанска лига не следам, така да не сум запознаен многу квалитетите на Пасторе, така да неможам да ти одговорам на тоа прашање...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
А кој будала ќе даде 45 милиони за Пасторе??

Forget signing players, Napoli president Aurelio De Laurentiis has offered Manchester United one million euros to play his team in a friendly. De Laurentiis said: "I have offered Manchester United one million euros to come here and play a friendly against Napoli. I am awaiting a reply.

Kajgana Shop

На врв Bottom