Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Manchester United are the latest club to be linked with Ivories coasts under 17 striker Souleymane Coulibaly, he has been made out to be the next Drogba and scored 10 goals in 3 games at the under 17 world cup Real Madrid and spurs are linked with him and spurs want to pay €2.2 million for the 17 year old star.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Manchester United are the latest club to be linked with Ivories coasts under 17 striker Souleymane Coulibaly, he has been made out to be the next Drogba and scored 10 goals in 3 games at the under 17 world cup Real Madrid and spurs are linked with him and spurs want to pay €2.2 million for the 17 year old star.
Нека даде 3 милиони и нека им го земе

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
SAF on Nasri rumours: "No. I don't think he's coming to United. I think he's agreed to go somewhere else."
--- надополнето: Jul 11, 2011 8:53 PM ---
САФ има прес конференција, вели No one can replace Paul Scholes. Ќе ја пишам за на сајтот.
--- надополнето: Jul 11, 2011 9:16 PM ---
Не знам зошто ама сепак мислам дека блефира, smokescreen.
Тимот пристигна во Бостон

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ќе се умешам малку во муабетов за Снајдер. :D

По мое лично мислње Снајдер нема да биде добар и исплатлив трансфер за Јунајтед. Од една страна би бил прескап заради платата нели, плус незнам дали Ферги дал досега 40 милиони за некого.

Друго, има еден интересен „факт“ за Снајдер и неговите игри во Реал и Интер. Имено, во првите сезони игра на вонсериско ниво, но во втората сезона нема ни пола од тој Снајдер од првата сезона. (Сеа ќе каже некој во Реал се повреди, а во Интер неможеше да игра добро поради Бенитез... епа не е само до тоа.) Знам дека Фергусон нема да го купи само за две сезони, но според мене, многу несигурен играч е Весли.

За разлика од него, Модриќ на пример, е идеален „наследник“ на Сколс. Навикнат на Премиер лигата, совршено ќе се вклопи во тимот. Сеа ако изјавил дека сака да оди во Челзи, тоа е веќе друга работа, ма да и тоа (изјавата) немора ништо да значи.

А дека ви треба таков „класа“ играч на плејмејкерската позиција, да, треба. Особено ако сакате да се спротиставите на Реал и Барселона, ќе мора такво засилување. Премиер и без тоа, доколку Челзи продолжи со некупување не ви бега. Но не за џабе Ферги толку троши летово, сака да се насочи кон ЛШ... Нормално, ова е само мое мислење. Поздрав !!! (y)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
На Спорт Клуб + даваат Реал - Атлетико од лани, нека пушти кој е до ТВ да видите ДдГ што се не фати.. :vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Од коолку часот е мечот во среда по нашо време?

Kajgana Shop

На врв Bottom