Californication

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сеуште незнам како на епизодава не умрев од смеење :)

Само што ја догледав 4тата сезона, се на се супер серија за релаксација, ни да мислиш ни ништо, само да седнеш, да уживаш и да се смееш на глупостите кои што може да ги направи Хенк, Чарли и компанија.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Најдобра серија everrr....почеток на 2012 искача 5та сезона мислам :vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Сеуште незнам како на епизодава не умрев од смеење :)

Само што ја догледав 4тата сезона, се на се супер серија за релаксација, ни да мислиш ни ништо, само да седнеш, да уживаш и да се смееш на глупостите кои што може да ги направи Хенк, Чарли и компанија.
На таа епизода, изгинав....што све се случи ахахахаах :ROFLMAO::D:cool:, буквално ме заболе глава од смеење! тие што не ја следат, не се свесни колку смеа пропуштаат!

I

Intex

Гостин
Изгледан пилотот.

Само јас мислам дека освен хуморот, серијата си има и некоја сурово реална жичка која и дава посебен шмек? Пошто само за сексот и смешните сцени сте ја фалеле 3 страни.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Изгледан пилотот.

Само јас мислам дека освен хуморот, серијата си има и некоја сурово реална жичка која и дава посебен шмек? Пошто само за сексот и смешните сцени сте ја фалеле 3 страни.
Не баш. После пилотот станува апла досадно и без поента. Јас на серијава преку сила издржав до 7 ипол епизоди, ама на таа епизодата со татко му на Хенк се откажав. Првпат ми се деси во живот да изгасам епизода на средина. Бидејќи немаше поента да гледам понатаму - ја избришав серијата.
И ко што видов по клипот од Iceboy - не сум згрешил. 3 сезони (можеби и 4) се дешава едното исто...

I

Intex

Гостин
Не баш. После пилотот станува апла досадно и без поента. Јас на серијава преку сила издржав до 7 ипол епизоди, ама на таа епизодата со татко му на Хенк се откажав. Првпат ми се деси во живот да изгасам епизода на средина. Бидејќи немаше поента да гледам понатаму - ја избришав серијата.
И ко што видов по клипот од Iceboy - не сум згрешил. 3 сезони (можеби и 4) се дешава едното исто...
Очигледно не сме гледале иста серија.

Досега иде толку лагано и добро, шо сум просто воодушевен.
Длабоко обработени карактери за кои искрено се врзав. Интересни животни стории.
Не сакам да заспам ради серијата.:D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.420
Поени од реакции
14.845
Ех, не си далеку од вистината, но и понатаму има добри моменти иако некогаш се многу инцидентни. Но, тоа до сега го покриваа со добри женски, така надополнуваат одредени пропусти во сценарио. Но, јас никогаш не сум дошол во искушение да престанам да ја гледам, иако имало сцени од кои ми се повраќало.

Секоја сезона си носеше нешто добро. Во последната тоа беше адвокатката :cool: и добро развиен лик на Ранкл, кој на почетокот од серијата ми беше доста досаден и антипатичен лик. Во четвртата сезона тој ми беше меѓу најинстересните и најдобро разбработени ликови.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Секоја сезона си носеше нешто добро. Во последната тоа беше адвокатката :cool: и добро развиен лик на Ранкл, кој на почетокот од серијата ми беше доста досаден и антипатичен лик. Во четвртата сезона тој ми беше меѓу најинстересните и најдобро разбработени ликови.
Мене па од старт ми беше омилен. Ама у задњава сезона беш глупост тоа што почна да го збори во судот, за тројката. Ептен беше глупаво. Па од горе Хенк ни му префрли, ни ништо.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ја гледам трета сезона моментално. Опуштено, со предобар хумор и одличен саундтрак.
Секој лик си е приказна сам за себе и актерите се сосем погодени. Омилен лик покрај Хенк, ми е Марси-неверојатна е! :LOL:
Прво ептен ми сметаше Бека со нејзината неемотивност, ама сега кога почна да се однесува ко рагалено детиште искрено... I miss the old Becca.

п.с. Gay Chuck Bass-priceless! :pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.976
Поени од реакции
16.363
Чарли е лудница.:cuc:
Најдобра епизода т.е најсмешна ми била во сезоната четири, петта епизода...кога Чарли си праеше фризура:pos:
Иначе моментално сум до шеста епизода во четвртата сезона .
Адвокатката на Хенк:love:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
WTF? На Замунда денес излезе Californication.S05E01.SCREENER.Xvid-CoC
Сега го спуштам да видам што е... Нели на 8ми требаше нова сезона?

Kajgana Shop

На врв Bottom