ако сакаш вака филмови со мачење на луѓе ... изгледај го Hostel?Дајте предлог за филм, нешто слично на Frontieres.
ако сакаш вака филмови со мачење на луѓе ... изгледај го Hostel?Дајте предлог за филм, нешто слично на Frontieres.
Го предложив на претходната страна , The Innocents , штом ти се свиѓал The others не верувам дека овој немаПредлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекнене знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј .. саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ !
Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам
Ми го препорачаа Case 39 ама што знам ..
ООо еве некој со сличен вкус како мојот. Ѕирни го Orphan, Triangle, Fermat's room, шпанскиот Timecrimes. Ова не се хорори ама се многу добри трилери, многу добри.Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекнене знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј .. саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ !
Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам
Од овие што ги наброја Triangle го имам гледано и е стварно мн мн мн јак филм .. еден од малкуте што ме имаат оставено без коментарООо еве некој со сличен вкус како мојот. Ѕирни го Orphan, Triangle, Fermat's room, шпанскиот Timecrimes. Ова не се хорори ама се многу добри трилери, многу добри.
Како Orphanage?
Мислам дека со иста приказна имаш подобри, постари. Еве пример.http://www.imdb.com/title/tt0819755/ Дали вреди да се симнува филмов?
Дефинитивно треба да го изгледаш првиот дел на SAW (Пила)Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекнене знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј ..
саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ !Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам
Го унапредов мислењето, види пак.Од овие што ги наброја Triangle го имам гледано и е стварно мн мн мн јак филм .. еден од малкуте што ме имаат оставено без коментарист вкус стварно
обавезно ќе ги гледам овие што ми ги предложи
![]()
јас го изгледав Orphanage филмот вреди да се изгледа не жалете за нетот потршен ! И крајот ќе ве остави со подзината устаООо еве некој со сличен вкус како мојот. Ѕирни го Orphan, Triangle, Fermat's room, шпанскиот Timecrimes. Ова не се хорори ама се многу добри трилери, многу добри.
Како Orphanage?
Изгледај го и Strangers, мене ме преплаши од страв, а добар е и The uninvited, ќе ти се допадне.
Liverpool, Dude, спојлери ало....Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекнене знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј ..
саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ !Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам
Ги иам глеано и двата. Нешто друго?ако сакаш вака филмови со мачење на луѓе ... изгледај го Hostel?
Го имам гледано .. крајот е одличен но сепак не знам не е нешто целокупниот филм ( барем за мене )Дефинитивно треба да го изгледаш првиот дел на SAW (Пила)
http://www.imdb.com/title/tt0387564/
Ти гарантирам дека на крајот на филмот ќе останеш со подзината уста![]()
Еден од овие 2 што ги додаде да не е со едни луѓе што им се моткаат околу куќата на еден маж и жена? еднаш ми го предложуваа но сепак мислев да не не е нешто како за мој вкус ..Го унапредов мислењето, види пак.![]()
Да го имам гледано .. не е нешто посебно. Хорор кој се вади на ефекти да те стресат а приказната не е нешто посебно ( што мене не ме бендисуе ама ич ) духчиња .. зомби , scary faces .. that's allГи иам глеано и двата. Нешто друго?
Сакам да го гледам исто White Noise. Дали некој го има гледано?
Па да, Strangers е овој.Еден од овие 2 што ги додаде да не е со едни луѓе што им се моткаат околу куќата на еден маж и жена? еднаш ми го предложуваа но сепак мислев да не не е нешто како за мој вкус ..но ти викаш одличен е а?
--- надополнето: Jul 6, 2011 2:29 PM ---