Хорор филмови

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекне :) не знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј ..
саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ !
:) Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам :) Ми го препорачаа Case 39 ама што знам ..

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Ќе може некој предлог за хорор филм, сакам нешто као што беше 1408 ...
бтв... Insidious ..може да си го погледнете..добар е

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекне :) не знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј .. саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ ! :) Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам :) Ми го препорачаа Case 39 ама што знам ..
Го предложив на претходната страна , The Innocents , штом ти се свиѓал The others не верувам дека овој нема :) Исто така гледај го и The Shining на Кјубрик , прекрасен филм , ми текна и на овој The Haunting .

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекне :) не знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј .. саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ ! :) Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам :) Ми го препорачаа Case 39 ама што знам ..
ООо еве некој со сличен вкус како мојот. Ѕирни го Orphan, Triangle, Fermat's room, шпанскиот Timecrimes. Ова не се хорори ама се многу добри трилери, многу добри.

Како Orphanage?

Изгледај го и Strangers, мене ме преплаши од страв, а добар е и The uninvited, ќе ти се допадне.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
ООо еве некој со сличен вкус како мојот. Ѕирни го Orphan, Triangle, Fermat's room, шпанскиот Timecrimes. Ова не се хорори ама се многу добри трилери, многу добри.

Како Orphanage?
Од овие што ги наброја Triangle го имам гледано и е стварно мн мн мн јак филм .. еден од малкуте што ме имаат оставено без коментар :) ист вкус стварно :) обавезно ќе ги гледам овие што ми ги предложи ;)

L

Lu

Гостин
Предлози за хорори но пред се да имаат мн јака језива , мистериозна приказна .. не мора да имаат јаки ефекти за плашење подобро е приказната да те шекне :) не знам дали сте го гледале The Others со Никол Кидман мислам дека беше .. можеби не е хорор односно не се смета за тоа .. али приказната кине еј ..
саат и пол да гледаш и да мислиш дека она е само обичен смртник кој живее со своите болни деца .. а на крај дознаваш нешто сосема друго АУФ !
:) Предлог за ваков филм .. мислам дека ме сфативте што барам :) Ми го препорачаа Case 39 ама што знам ..
Дефинитивно треба да го изгледаш првиот дел на SAW (Пила)
http://www.imdb.com/title/tt0387564/

Ти гарантирам дека на крајот на филмот ќе останеш со подзината уста (y)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Од овие што ги наброја Triangle го имам гледано и е стварно мн мн мн јак филм .. еден од малкуте што ме имаат оставено без коментар :) ист вкус стварно :) обавезно ќе ги гледам овие што ми ги предложи ;)
Го унапредов мислењето, види пак. :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Како Orphanage?

Изгледај го и Strangers, мене ме преплаши од страв, а добар е и The uninvited, ќе ти се допадне.
јас го изгледав Orphanage филмот вреди да се изгледа не жалете за нетот потршен ! И крајот ќе ве остави со подзината уста :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Liverpool, Dude, спојлери ало.... :)
По твојата воодушевеност од The Others ќе лупнам wild guess дека Sixth Sense не ти е гледан?

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Дефинитивно треба да го изгледаш првиот дел на SAW (Пила)
http://www.imdb.com/title/tt0387564/

Ти гарантирам дека на крајот на филмот ќе останеш со подзината уста (y)
Го имам гледано .. крајот е одличен но сепак не знам не е нешто целокупниот филм ( барем за мене ) :)
Го унапредов мислењето, види пак. :)
Еден од овие 2 што ги додаде да не е со едни луѓе што им се моткаат околу куќата на еден маж и жена? еднаш ми го предложуваа но сепак мислев да не не е нешто како за мој вкус .. :) но ти викаш одличен е а? :)
--- надополнето: Jul 6, 2011 2:29 PM ---
Ги иам глеано и двата. Нешто друго?
Сакам да го гледам исто White Noise. Дали некој го има гледано?
Да го имам гледано .. не е нешто посебно. Хорор кој се вади на ефекти да те стресат а приказната не е нешто посебно ( што мене не ме бендисуе ама ич ) духчиња .. зомби , scary faces .. that's all :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Еден од овие 2 што ги додаде да не е со едни луѓе што им се моткаат околу куќата на еден маж и жена? еднаш ми го предложуваа но сепак мислев да не не е нешто како за мој вкус .. :) но ти викаш одличен е а? :)
--- надополнето: Jul 6, 2011 2:29 PM ---
Па да, Strangers е овој.

Kajgana Shop

На врв Bottom