Assassin's Creed: Revelations

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку ако бараш нешто акција-авантура-РПГ-Венеција-главен женски лик тука е Venetica.
Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.

Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.
А од кај го изваде ова ако ја немаш играно? Јас велам дека не ни тоа ни тоа и дека грешно претпоставуваш.

Од гејмплеј видеа на јутјуб. Крути движења , прости борби ( нема течно замавнување него мора комплетиран удар за да почне втора анимација ) , неубедливи гласови... А приказната никој не ја истакнува како добра во 3 ривјуа што ги најдов - eurogamer , gamespot i уше едно рандом . Па искрено , и Мас Ефект чија приказна толку е фалена сега како врв на РПГ , е доста добра , но не е wow.

Од претходно кажаното - life's too short to play shitty/mediocre games :)

Од гејмплеј видеа на јутјуб. Крути движења , прости борби ( нема течно замавнување него мора комплетиран удар за да почне втора анимација ) , неубедливи гласови... А приказната никој не ја истакнува како добра во 3 ривјуа што ги најдов - eurogamer , gamespot i уше едно рандом . Па искрено , и Мас Ефект чија приказна толку е фалена сега како врв на РПГ , е доста добра , но не е wow.

Од претходно кажаното - life's too short to play shitty/mediocre games :)

Се гледа дека не си ја играл Assassins Creed.
Од се што (не) наброја, приказната е на прво место во оваа игра. Ама чим во ривјуата не пишува ништо за приказната, мора да е тапа...

Се гледа дека не си ја играл Assassins Creed.
Од се што (не) наброја, приказната е на прво место во оваа игра. Ама чим во ривјуата не пишува ништо за приказната, мора да е тапа...
Dude, за Венетика зборев. :) Од АЦ само 2ката и донекаде Brotherhood ја иам чепнато.

Гледам темата е Assassin's Creed, од таму и коментарот.
па да, за Assasin's Creed Revelations, новости, трејлери итн итн итн.. можеби некој сака да прочита и види нешто ново за играта, а не како на некому не му се свиѓаат експлозиите, или старецов. :)

ќе има нешто ко анимирана серија
сигурно и серијава ќе е со Ецио...

Значи овој краток анимиран филм ќе доаѓа во пакет со Revelations...

Има еден нов краток филм од половина час со татко му од Ецио, некојси ди Аудиторе некојси.

Само овај итало-англискиов што го зборуваат многу ми е смешен бе.

Да не знае некој дали ке треба да го флешувам искбоксот за оваа игра пошо не ми е флешуван за Brotherhood?

--- надополнето: Aug 24, 2011 5:53 PM ---

Дали на крајот кога Ецио влегуваше во Аламут и кога се мешаше со Алтаир видов тип кој не ми личи на Дезмонд?

Дали на крајот кога Ецио влегуваше во Аламут и кога се мешаше со Алтаир видов тип кој не ми личи на Дезмонд?
Дезмонд е.
tumblr_lq9ldsPpEO1qixw9po1_500.jpg

--- надополнето: Aug 24, 2011 7:42 PM ---
Имаме и гејмплеј со Алтаир

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom