sveznajko
Random nobody
- Член од
- 17 август 2006
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 101
Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.Инаку ако бараш нешто акција-авантура-РПГ-Венеција-главен женски лик тука е Venetica.
Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.Инаку ако бараш нешто акција-авантура-РПГ-Венеција-главен женски лик тука е Venetica.
А од кај го изваде ова ако ја немаш играно? Јас велам дека не ни тоа ни тоа и дека грешно претпоставуваш.Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.
Се гледа дека не си ја играл Assassins Creed.Од гејмплеј видеа на јутјуб. Крути движења , прости борби ( нема течно замавнување него мора комплетиран удар за да почне втора анимација ) , неубедливи гласови... А приказната никој не ја истакнува како добра во 3 ривјуа што ги најдов - eurogamer , gamespot i уше едно рандом . Па искрено , и Мас Ефект чија приказна толку е фалена сега како врв на РПГ , е доста добра , но не е wow.
Од претходно кажаното - life's too short to play shitty/mediocre games
Dude, за Венетика зборев. Од АЦ само 2ката и донекаде Brotherhood ја иам чепнато.Се гледа дека не си ја играл Assassins Creed.
Од се што (не) наброја, приказната е на прво место во оваа игра. Ама чим во ривјуата не пишува ништо за приказната, мора да е тапа...
па да, за Assasin's Creed Revelations, новости, трејлери итн итн итн.. можеби некој сака да прочита и види нешто ново за играта, а не како на некому не му се свиѓаат експлозиите, или старецов.Гледам темата е Assassin's Creed, од таму и коментарот.
Дали на крајот кога Ецио влегуваше во Аламут и кога се мешаше со Алтаир видов тип кој не ми личи на Дезмонд?
Дезмонд е.Дали на крајот кога Ецио влегуваше во Аламут и кога се мешаше со Алтаир видов тип кој не ми личи на Дезмонд?