Assassin's Creed: Revelations

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Инаку ако бараш нешто акција-авантура-РПГ-Венеција-главен женски лик тука е Venetica.
Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Не играм џенерик игри. Премногу е плитка/клише Венетика.
А од кај го изваде ова ако ја немаш играно? Јас велам дека не ни тоа ни тоа и дека грешно претпоставуваш.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Од гејмплеј видеа на јутјуб. Крути движења , прости борби ( нема течно замавнување него мора комплетиран удар за да почне втора анимација ) , неубедливи гласови... А приказната никој не ја истакнува како добра во 3 ривјуа што ги најдов - eurogamer , gamespot i уше едно рандом . Па искрено , и Мас Ефект чија приказна толку е фалена сега како врв на РПГ , е доста добра , но не е wow.

Од претходно кажаното - life's too short to play shitty/mediocre games :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Од гејмплеј видеа на јутјуб. Крути движења , прости борби ( нема течно замавнување него мора комплетиран удар за да почне втора анимација ) , неубедливи гласови... А приказната никој не ја истакнува како добра во 3 ривјуа што ги најдов - eurogamer , gamespot i уше едно рандом . Па искрено , и Мас Ефект чија приказна толку е фалена сега како врв на РПГ , е доста добра , но не е wow.

Од претходно кажаното - life's too short to play shitty/mediocre games :)
Се гледа дека не си ја играл Assassins Creed.
Од се што (не) наброја, приказната е на прво место во оваа игра. Ама чим во ривјуата не пишува ништо за приказната, мора да е тапа...

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Се гледа дека не си ја играл Assassins Creed.
Од се што (не) наброја, приказната е на прво место во оваа игра. Ама чим во ривјуата не пишува ништо за приказната, мора да е тапа...
Dude, за Венетика зборев. :) Од АЦ само 2ката и донекаде Brotherhood ја иам чепнато.

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
Гледам темата е Assassin's Creed, од таму и коментарот.
па да, за Assasin's Creed Revelations, новости, трејлери итн итн итн.. можеби некој сака да прочита и види нешто ново за играта, а не како на некому не му се свиѓаат експлозиите, или старецов. :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.378
Поени од реакции
30.796
ќе има нешто ко анимирана серија
сигурно и серијава ќе е со Ецио...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.378
Поени од реакции
30.796
Поопширен трејлер
има ќерка од тоа шо можам да го видам, и има 60тина години?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Значи овој краток анимиран филм ќе доаѓа во пакет со Revelations...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Има еден нов краток филм од половина час со татко му од Ецио, некојси ди Аудиторе некојси.

Само овај итало-англискиов што го зборуваат многу ми е смешен бе.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Да не знае некој дали ке треба да го флешувам искбоксот за оваа игра пошо не ми е флешуван за Brotherhood?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.378
Поени од реакции
30.796
Дали на крајот кога Ецио влегуваше во Аламут и кога се мешаше со Алтаир видов тип кој не ми личи на Дезмонд?
Дезмонд е.

--- надополнето: Aug 24, 2011 7:42 PM ---
Имаме и гејмплеј со Алтаир

Kajgana Shop

На врв Bottom