Assassin's Creed: Revelations

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Од некој вид на стелт игра се претвори во акција со експлозии. блеах. Рамбо 2.
Шо се деси со убивање од сенка, Blending in и остали ствари. Го усраа цел концепт на Assassins.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.378
Поени од реакции
30.799
парите го вртат светот. стана комерцијална. само вадат продолжетоци на вториот дел и за да можат да го поткрепат тоа користат некаква глупа приказна која уште поглупо ја поврзуваат со претходниот дел.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Играва изгуби смисол.Повеќе нема потреба да се влегува во борба со стражари.Или ќе им фрлиш бомба или ќе им ги пуштиш асасините како во BH.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Перфекција е играва, а уште поперфектна е приказната.

Им фали некој дел каде што ќе се дознае како ALTAIR станал мастер, а не таков во бел чаршав. Нели на Brotherhood го зимаш арморот на Altair кој е ЕБЕЊЕ (да не речам), а уште го гледаме Altair
како оди со тоа чаршафите ко Аладин.

Се надевам во некое наредно продолжение, ќе кажат и како го искористил “јаболкото“ за да стигне до тој армор....

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Толку голем фан сум на играва па колку и лоши работи да стават јас пак ке ја играм со голем мерак :)
Само се надевам дека нема да има поголеми побаруванја од ac2 i acb пошто нив ги играв на медиум, а кога играш на лоу, веќе не е тоа тоа...

M

Mr.InF3ction

Гостин
Само гласот да му го сменеа малце да звучи постар ќе беше одлично.
Инаку нормално е дека во предходните игри требаше да се игра со тактика, паметно и тивко да се убијат спротивниците бидејќи немаше нешто нај нај опрема. А и сега ќе треба тактика не е играва само трчај ваму-таму фрли бомба и тоа..само да се каже нешто лошо. Сега работата е полесна барем кога станува збор за противниците а тоа зависи од оружјето но и од играчите. Кога прв пат ја играв играта најголем проблем ми беше да се борам со чувари итн и губев мн време скоро 2 недели ја играв за да ја свртам. После со втората за 3 дена а brotherhood нешто помалце од 2 дена. Значи веќе ги научивме сите трикови, финти, начини како да завршиме некоја работа најбрзо и најлесно. Барем така е за мене..сигурно и за тиа кои што ги играле сите делови од играта.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
До сите обожаватели на Assassin's..., играјте ја Beyond Goоd and Evil исто на Убисофт, да го видите вистинскиот учител на Assassins.

Хаха рекламава... Ама сериозно играјте ја, има сличности со ...Creed. И така има месеци до излегување на оваа.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101

Се додека не се појави вакво нешто , не купувам друга Асасинс игра.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Мислам дека нема да бидеме изненадени ако видиме нешто вакво.

Kajgana Shop

На врв Bottom