Assassin's Creed: Revelations

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Од некој вид на стелт игра се претвори во акција со експлозии. блеах. Рамбо 2.
Шо се деси со убивање од сенка, Blending in и остали ствари. Го усраа цел концепт на Assassins.

парите го вртат светот. стана комерцијална. само вадат продолжетоци на вториот дел и за да можат да го поткрепат тоа користат некаква глупа приказна која уште поглупо ја поврзуваат со претходниот дел.

Играва изгуби смисол.Повеќе нема потреба да се влегува во борба со стражари.Или ќе им фрлиш бомба или ќе им ги пуштиш асасините како во BH.

Перфекција е играва, а уште поперфектна е приказната.

Им фали некој дел каде што ќе се дознае како ALTAIR станал мастер, а не таков во бел чаршав. Нели на Brotherhood го зимаш арморот на Altair кој е ЕБЕЊЕ (да не речам), а уште го гледаме Altair
како оди со тоа чаршафите ко Аладин.

Се надевам во некое наредно продолжение, ќе кажат и како го искористил “јаболкото“ за да стигне до тој армор....

Толку голем фан сум на играва па колку и лоши работи да стават јас пак ке ја играм со голем мерак :)
Само се надевам дека нема да има поголеми побаруванја од ac2 i acb пошто нив ги играв на медиум, а кога играш на лоу, веќе не е тоа тоа...

Само гласот да му го сменеа малце да звучи постар ќе беше одлично.
Инаку нормално е дека во предходните игри требаше да се игра со тактика, паметно и тивко да се убијат спротивниците бидејќи немаше нешто нај нај опрема. А и сега ќе треба тактика не е играва само трчај ваму-таму фрли бомба и тоа..само да се каже нешто лошо. Сега работата е полесна барем кога станува збор за противниците а тоа зависи од оружјето но и од играчите. Кога прв пат ја играв играта најголем проблем ми беше да се борам со чувари итн и губев мн време скоро 2 недели ја играв за да ја свртам. После со втората за 3 дена а brotherhood нешто помалце од 2 дена. Значи веќе ги научивме сите трикови, финти, начини како да завршиме некоја работа најбрзо и најлесно. Барем така е за мене..сигурно и за тиа кои што ги играле сите делови од играта.

До сите обожаватели на Assassin's..., играјте ја Beyond Goоd and Evil исто на Убисофт, да го видите вистинскиот учител на Assassins.

Хаха рекламава... Ама сериозно играјте ја, има сличности со ...Creed. И така има месеци до излегување на оваа.

xlarge_assassin_by_willmurai.jpg

Се додека не се појави вакво нешто , не купувам друга Асасинс игра.

157761_700b_v1.jpg

Мислам дека нема да бидеме изненадени ако видиме нешто вакво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom