Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Го има на замудна бе луѓе и тоа има и македонски превод :)

Го има на замудна бе луѓе и тоа има и македонски превод :)
изгледа јас сум одбрал полошото синхронизираниот на руски -_-' а овај Долина на волците ирак супер си беше како шо треба го симнав ама 2 гига е :P

изгледа јас сум одбрал полошото синхронизираниот на руски -_-' а овај Долина на волците ирак супер си беше како шо треба го симнав ама 2 гига е :p

ама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски превод

ама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски превод
можеш да ми кажеш кај можам да го најдам преводот пред некое време барав било каков превод (македонски,англиски, српски и слично) неможев да најдам

можеш да ми кажеш кај можам да го најдам преводот пред некое време барав било каков превод (македонски,англиски, српски и слично) неможев да најдам

Еве
http://www.all4divx.com/subtitles/Valley Of The Wolves/Croatian Macedonian Serbian/1

http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Valley Of The Wolves&jezik=

Сигурно си го барал под турско име и за тоа не ти излегол :)

Шо му се згреши на а1 да ја дадат цела епизода денеска. :D е вака треба по сат и пол да трај ..

абе Ирак е друг филм Палестина е друг филм

Па знам де ја зборам за палестина дека го има на замунда

Cansu-Kanlikaya-206x300.jpg

Добра е :)

Абе дај да му се јавиме на Полат да превземи нешто во врска со А1 не смеат да ја затворат .. :( :D

ок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-

тогаш кажи дека серијата не ти се свиѓа а не дкеа е глупа... незнам зашто сте толку исфрустрирани и морада да вреѓате се што не ви се свиѓа имаш уште хиљаду серии позз глеј си не замарај ако не ти се свиѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom