С
Спенсер
Гостин
Е како влијае?? Јас го гледам од почетокот...Се приметува овде на кој му треба посебно внимание (без навреда). И едно прашање, дали си видел како филмов влијае на луѓето ???
Е како влијае?? Јас го гледам од почетокот...Се приметува овде на кој му треба посебно внимание (без навреда). И едно прашање, дали си видел како филмов влијае на луѓето ???
Батко ако имаш валидна критика слободно кажи ја. Чувствувам дека имаш.Колку е филмов одбивен и ретардиран. Не сваќам како луѓе го гледаат. Секогаш кога ќе видам реклама се осеќам како да гледам „солзи и смеа“, ама кога ќе ги видам децана како ги имитираат по улици ............ е тоа не е за смеење(без навреда на љубителите на филмов)
34 ZZ 777.Најјака му е таблицата на Заза
777-ZZ
Мене пак ми влијае мешањето терминологии. Филм - серија... Кога ќе видам за серија да речат филм дека е.... искрено без навредаСе приметува овде на кој му треба посебно внимание (без навреда). И едно прашање, дали си видел како филмов влијае на луѓето ???
ок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-Мене пак ми влијае мешањето терминологии. Филм - серија... Кога ќе видам за серија да речат филм дека е.... искрено без навреда
Кажи ти кои серии ги гледаш ако ние сме овде уназадени?
Епа оти овде кај шо ја гледаме сите серијава и ни се допаѓа ти идиш и ни кажуваш ГЛУПА е! ?!ок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-
ок .. искажав мое мислење .. неќам да се карам ... -.-Епа оти овде кај шо ја гледаме сите серијава и ни се допаѓа ти идиш и ни кажуваш ГЛУПА е! ?!
Баш ме занима колку епизоди имаш погледнато ?ок .. искажав мое мислење .. неќам да се карам ... -.-
извини и што се изјаснив ... -.-
ваљда најавите само..... фазла не ми се веруваБаш ме занима колку епизоди имаш погледнато ?
па .. имам гледано .. доста ... брат ми и баба ми гледаат -.- па понекад сум приморанаБаш ме занима колку епизоди имаш погледнато ?
и јас ја барам...кај да ја најдам музиката на омер со кавалот кога свири
и јас ја барам...
да ама уште една барам онде ко стигна Абдулхеј кај Искендер тоа музиче уште ако го најдиш .... Ќе те частам шо сакаш ..