Kurtlar Vadisi - Долина на волците

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Го има на замудна бе луѓе и тоа има и македонски превод :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го има на замудна бе луѓе и тоа има и македонски превод :)
изгледа јас сум одбрал полошото синхронизираниот на руски -_-' а овај Долина на волците ирак супер си беше како шо треба го симнав ама 2 гига е :P

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
изгледа јас сум одбрал полошото синхронизираниот на руски -_-' а овај Долина на волците ирак супер си беше како шо треба го симнав ама 2 гига е :p
ама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски превод

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
ама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски превод
можеш да ми кажеш кај можам да го најдам преводот пред некое време барав било каков превод (македонски,англиски, српски и слично) неможев да најдам

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
можеш да ми кажеш кај можам да го најдам преводот пред некое време барав било каков превод (македонски,англиски, српски и слично) неможев да најдам
Еве
http://www.all4divx.com/subtitles/Valley Of The Wolves/Croatian Macedonian Serbian/1

http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Valley Of The Wolves&jezik=

Сигурно си го барал под турско име и за тоа не ти излегол :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Шо му се згреши на а1 да ја дадат цела епизода денеска. :D е вака треба по сат и пол да трај ..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
абе Ирак е друг филм Палестина е друг филм

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Па знам де ја зборам за палестина дека го има на замунда

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе дај да му се јавиме на Полат да превземи нешто во врска со А1 не смеат да ја затворат .. :( :D

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
ок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-
тогаш кажи дека серијата не ти се свиѓа а не дкеа е глупа... незнам зашто сте толку исфрустрирани и морада да вреѓате се што не ви се свиѓа имаш уште хиљаду серии позз глеј си не замарај ако не ти се свиѓа

Kajgana Shop

На врв Bottom