A
apidrone
Гостин
Доктор Гаје? Cansu KanlikayaШеФе дај кажи она убавицана погоре шо како се вика , не се срами или пак во пп кажи ми![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доктор Гаје? Cansu KanlikayaШеФе дај кажи она убавицана погоре шо како се вика , не се срами или пак во пп кажи ми![]()
Дај прати ми линк па ппГо има на замудна бе луѓе и тоа има и македонски превод![]()
измени ја поракава и криј во спојлер дури другите не виделе.Таман се аздисаја Искендер и Полат , Чазим психички збунет беше се си е*а пиперотАма Чазим ќе го убијат в понеделник ..
Што се случи денес, не гледав![]()
Шо спојлер, тоа веќе бидна, Абдулхеј пукаше во убавецот кој беше позади Полат, ама само го рани...Леее ној келавиот ама е глуп ццц ја мемати го мислев за глуп оно келавиот испадна .. и сеа шо не абдулхеј нели пукаше у Полат го погоди ли ?? дај некој спојлер нека напрае нека ми каже оти јас гледам сеа по 1 епизода неделно оти неможам да седам дома да го глеедам + мн трае.
о нооооооооооооооооШо спојлер, тоа веќе бидна, Абдулхеј пукаше во убавецот кој беше позади Полат, ама само го рани...