како не објави порано цццц си истрошив нет и плус беше синхронизиран на руски -_-'Долина на волците палестина филмот го има на јутуб цел со англиски превод :
како не објави порано цццц си истрошив нет и плус беше синхронизиран на руски -_-'Долина на волците палестина филмот го има на јутуб цел со англиски превод :
изгледа јас сум одбрал полошото синхронизираниот на руски -_-' а овај Долина на волците ирак супер си беше како шо треба го симнав ама 2 гига еГо има на замудна бе луѓе и тоа има и македонски превод![]()
ама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски преводизгледа јас сум одбрал полошото синхронизираниот на руски -_-' а овај Долина на волците ирак супер си беше како шо треба го симнав ама 2 гига е :p
можеш да ми кажеш кај можам да го најдам преводот пред некое време барав било каков превод (македонски,англиски, српски и слично) неможев да најдамама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски превод
Евеможеш да ми кажеш кај можам да го најдам преводот пред некое време барав било каков превод (македонски,англиски, српски и слично) неможев да најдам
абе Ирак е друг филм Палестина е друг филмама не зборам за ирак туку за вој новиот палестина го има на замунда некна го качија 700 и нешто мб е а башка за него има и македонски превод
http://www.zamunda.net/details.php?id=269006&hit=1Дајте линк за палестина од замунда![]()
тогаш кажи дека серијата не ти се свиѓа а не дкеа е глупа... незнам зашто сте толку исфрустрирани и морада да вреѓате се што не ви се свиѓа имаш уште хиљаду серии позз глеј си не замарај ако не ти се свиѓаок .. извини .. моја грешка СЕРИЈА ... и не реков дека сте узанадени ... туку дека СЕРИЈАТА е глупа .... МНОГУ .. барем на мене лично .. јас не те терам исто да мислиш .. глеј си ја ако сакаш јас немам ништо ни против тебе ни против ти твоето гледање -.-
немој вакви слики да ми клаваш после 00:00![]()
Добра е![]()