- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
а,да Кајгана е супер.Super e forumot
а,да Кајгана е супер.Super e forumot
da super e hahahahahaа,да Кајгана е супер.
А кажи ми сеа, Напредок добро играм?da super e hahahahaha
Ма што супер, Кајгана си е најдобра...da super e hahahahaha
шо бе најдобра?! КАЈГАНА RULLZ!!!Ма што супер, Кајгана си е најдобра...
Ти имаш ли бе 2 грама ЛЕТВА во тебе? Или мозокот само со Хиховци ти е полн?e sega e stvarno caooooo pozzzzzz do site glupaci na forum hahahaha
на сите на кајгана ни фали една летва....ама на безимениот.....му фали цел патосТи имаш ли бе 2 грама ЛЕТВА во тебе? Или мозокот само со Хиховци ти е полн?
Цела столарија поточно.на сите на кајгана ни фали една летва....ама на безимениот.....му фали цел патос
Ете, ако некој ја најди летвата шо ми фали мене, ја донирам на дотичниот Тодороски.на сите на кајгана ни фали една летва....ама на безимениот.....му фали цел патос
aj be te od banirav
барем на кајгана нема да бидам баниран дека сум го напаѓал Кичо Слабинац од ПрилеП
и така си тука....одговори на прашањето кој е тој ретардираниот на аватарот?
зашто само тој пост напишав....
ако е тоа доволно за напад на фан клубот тогаш си имам работа со напалени девојчиња....кои тој пост го сметаат за закана по нивните животи....и сигурно имаат скапано од плачење што некој им го нагрди форумот кој е бавен како желка...при нормална брзина на интернет....
и една замерка за форумот...
барем дозволете да се ставаат аватари по желба....не рандом од некое детенце со лиги што јаде чоко стоби флипс....
Хахахаха па како му ко кажуваш ова у стил : ај бе мали не се лигуши те одбанирав од форумот кој живот ти значи.aj be te od banirav
Глуп/а си.aj be te od banirav