- Член од
- 23 јуни 2011
- Мислења
- 569
- Поени од реакции
- 339
Абе колку и да го бркаш овој не си оди не се секирај еве го уште тука си седи, се вика форумов му бил аѕут корпа чао а дреме тука изгеда стварно е шпиунНе ми го бркајте малиот.
Абе колку и да го бркаш овој не си оди не се секирај еве го уште тука си седи, се вика форумов му бил аѕут корпа чао а дреме тука изгеда стварно е шпиунНе ми го бркајте малиот.
What a tryhard... *sigh*многу убаво зборуваш, ама ништо не те разбрав....
зборувај македонски.....барем сеуште не ни бапнале англиски како службен јазик...
а да...и ќе се сеирам на што ќе сакам......
Ты понјал менја, мальчик?
параноичен...не го тупи....What a tryhard... *sigh*
OH THE IRONYпараноичен...не го тупи....
и сеа шо? трактор да ти купам? со кабина и ролетни?OH THE IRONY
ahahhahahahahahahahahahha <33333и сеа шо? трактор да ти купам? со кабина и ролетни?
ми се прајш англичанец со тапија од ПУ ДХ?
оф леле.......ahahhahahahahahahahahahha <33333
барем на кајгана нема да бидам баниран дека сум го напаѓал Кичо Слабинац од ПрилеП
и така си тука....одговори на прашањето кој е тој ретардираниот на аватарот?
зашто само тој пост напишав....
ако е тоа доволно за напад на фан клубот тогаш си имам работа со напалени девојчиња....кои тој пост го сметаат за закана по нивните животи....и сигурно имаат скапано од плачење што некој им го нагрди форумот кој е бавен како желка...при нормална брзина на интернет....
и една замерка за форумот...
барем дозволете да се ставаат аватари по желба....не рандом од некое детенце со лиги што јаде чоко стоби флипс....
сапун? оу јес....ама имаме и течен сапун....не стаса за јадење...ама повели за пиењеof lele i jas kaj zalutav ., abe sapunot go izedoa
--- надополнето: Jun 28, 2011 10:40 AM ---
of lele i jas kaj zalutav ., abe sapunot go izedoa
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah LOLSuper e forumot