Христијан тодороски фан клуб.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Ти имаш ли бе 2 грама ЛЕТВА во тебе? Или мозокот само со Хиховци ти е полн?
на сите на кајгана ни фали една летва....ама на безимениот.....му фали цел патос :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
на сите на кајгана ни фали една летва....ама на безимениот.....му фали цел патос :)
Ете, ако некој ја најди летвата шо ми фали мене, ја донирам на дотичниот Тодороски.

Член од
18 јуни 2011
Мислења
14
Поени од реакции
5

барем на кајгана нема да бидам баниран дека сум го напаѓал Кичо Слабинац од ПрилеП
и така си тука....одговори на прашањето кој е тој ретардираниот на аватарот?
зашто само тој пост напишав....
ако е тоа доволно за напад на фан клубот тогаш си имам работа со напалени девојчиња....кои тој пост го сметаат за закана по нивните животи....и сигурно имаат скапано од плачење што некој им го нагрди форумот кој е бавен како желка...при нормална брзина на интернет....
и една замерка за форумот...
барем дозволете да се ставаат аватари по желба....не рандом од некое детенце со лиги што јаде чоко стоби флипс....
aj be te od banirav

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
aj be te od banirav
Хахахаха па како му ко кажуваш ова у стил : ај бе мали не се лигуши те одбанирав од форумот кој живот ти значи.

Од ова обожавателкиве (сите се у женски род, дури и оние кој не се ;) ) една нормална нема. Сите 20 обожавателки организирајте си собир и колективно со жуто комбе правец Бардовци.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
колку е само гревче... појде на мк идиот... ова де идол и одма славата в гла му влезе, па мисли дека треба да има и фан клуб :ROFLMAO:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Имам прашање како успеа Кико да го собере во кабината за пилотот кај нозете? Знам дека е таа премногу тесна..... до толку ли малечок е? И колку само не му стои сако аууууу страшно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Форумов phpBB ви е? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom