Христијан тодороски фан клуб.

• Креатор на темата Креатор на темата Kikofanclub
  • Време на започнување Време на започнување
Oh shit, помислив дека е ова фан клуб на Христијан Тодоровски - Карпош.
Си помислив што им стана на луѓето, почнаа да отвораат фан клубови на народни херои.

толку е глупава темава што сами солзите на очи ми идат кога ќе ја видам :sick:
а секогаш стои во првите теми од овај подфорум и ај кај да ја избегнеш????

Emma_watson.jpg
veni

толку е глупава темава што сами солзите на очи ми идат кога ќе ја видам :sick:
а секогаш стои во првите теми од овај подфорум и ај кај да ја избегнеш????

Па меѓу првите ,нормално.Кико е ѕвезда бе.Ма каква ѕвезда ,СОЅВЕЗДИЕ е Кико!

Тадаааааам...

Пекол и Рај дами и господа :)

Се излагав шо се излагав си реков ај да слушнам шо песна е,а само што пуштив песната ми цркнаа звучниците :(
Кико,сега да ми купиш звучници сега.
P.S Само Лет 3 фали тука

кочи ко Кико на Плетвар ко че оди за Скопје :)

Хахаха, па phpBB е, кој сака може да си симне и да си го среди тој, vBulletin/XenForo спрема phbBB e како Фотошоп спрема Пеинт :LOL:

Btw фала шо ме одбанира....ама не сум за таму :) че ме обвинат за педофилија...сето мали деца се......
инаку форумот не ви чини...ви кажав и таму..средете тоа аватарите....не тој идо...идиотот што се занесува дека е ѕвезда....искрено...да ѕвезда е ... и тоа Сонце...не можам да го гледам со очи :)
јас дојдов таму да се посеирам...затоа и се потпишав така.....така да ве оставам на тој форум каде што владее диктатура :)....каде што за различно мислење се добива бан.....кревајте го Кичо Слабинац до High Heaven ... Имајте убаво едноумие.....Абе Ким Ил Јонг може вода да ви носи........

колку е само гревче... појде на мк идиот... ова де идол и одма славата в гла му влезе, па мисли дека треба да има и фан клуб :ROFLMAO:
Фала ти што не просветли! :sepoklonuva:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom