Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Не верувам ако кажал нешто навинарите ги испрвртиле нековите реченици.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јао Кристијано, ме разочара ... Да је отишао Мурињо, ја бих отишао у Шити. Ц.ц.ц.ц

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јао Кристијано, ме разочара ... Да је отишао Мурињо, ја бих отишао у Шити. Ц.ц.ц.ц
Пари брат, не гледаш што му понудија, за година дена побогат од шеикот ќе станеше. Само работата е што јас верував дека Реал му е омилен клуб уште од детството и сеа океј е секој да си има омилен клуб и да сака да игра, не можевме со сила да го држиме, мислев дека ништо не би го одвлекло од таму ама испадна љубовта кон зелените е поголема :)
--- надополнето: Jul 3, 2011 9:13 AM ---
Трофејот сеа е во Куала Лумпур со ВДС :), претходно беше со Парк во Хонг Конг и Пекинг со Парк, во Шангај со Евра и во Џакарта со Рио.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пари брат, не гледаш што му понудија, за година дена побогат од шеикот ќе станеше. Само работата е што јас верував дека Реал му е омилен клуб уште од детството и сеа океј е секој да си има омилен клуб и да сака да игра, не можевме со сила да го држиме, мислев дека ништо не би го одвлекло од таму ама испадна љубовта кон зелените е поголема :)
--- надополнето: Jul 3, 2011 9:13 AM ---
Трофејот сеа е во Куала Лумпур со ВДС :), претходно беше со Парк во Хонг Конг и Пекинг со Парк, во Шангај со Евра и во Џакарта со Рио.
остај трофејот глеј трите зверки зад него :D ;)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Steve Bruce is on the verge of completing the £3m signing of John O'Shea. :(

Очекувам во Америка да се покажат Клеверли, Диуф, Велбек и Македа. очекувам по 90 минути за нив скоро на секој меч мислам дека тие ќе се покажат најдобро а редно време е и марсовцо да направи нешто.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не О`Шеј бе :((((((((, што ќе правиме кога ќе играме со физички посилни противници, ќе треба близнаците летово д асе во теретана 24/7.

Честитки :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.545
Поени од реакции
4.176
Не О`Шеј бе :((((((((, што ќе правиме кога ќе играме со физички посилни противници, ќе треба близнаците летово д асе во теретана 24/7.

Честитки :D
Глеј го бе Диуф со добра жеснака се оженил маме му је*ем. Честито нека му е :)
--- надополнето: Jul 3, 2011 9:43 AM ---
Еве што изјавил Насри
Nasri wants to win things

Како што ми изгеда ќе им го лапнаме на Арсенал :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Да прашам, кој прв ќе го крши мразот со Аватар од ДдГ? :p
Омилен ми е...дефинитивно ќе го ставам,прашање на време е кога...тоа беше трансферот што најмногу го сакав летово :P :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.788
Поени од реакции
11.352
Дека се работеше за пари, нели...
"I am hungry for titles. I play football because I love this sport and want to feel the emotion of winning. Lifting a trophy all together, this is the beauty and sense of team sports."
Samir Nasri

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само Јанг од новиве ќе дојде утре на тренинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom