- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Не верувам ако кажал нешто навинарите ги испрвртиле нековите реченици.
арно рекле стари Парите се отепувачка му го земаат мозокот xDЈао Кристијано, ме разочара ... Да је отишао Мурињо, ја бих отишао у Шити. Ц.ц.ц.ц
Пари брат, не гледаш што му понудија, за година дена побогат од шеикот ќе станеше. Само работата е што јас верував дека Реал му е омилен клуб уште од детството и сеа океј е секој да си има омилен клуб и да сака да игра, не можевме со сила да го држиме, мислев дека ништо не би го одвлекло од таму ама испадна љубовта кон зелените е поголемаЈао Кристијано, ме разочара ... Да је отишао Мурињо, ја бих отишао у Шити. Ц.ц.ц.ц
остај трофејот глеј трите зверки зад негоПари брат, не гледаш што му понудија, за година дена побогат од шеикот ќе станеше. Само работата е што јас верував дека Реал му е омилен клуб уште од детството и сеа океј е секој да си има омилен клуб и да сака да игра, не можевме со сила да го држиме, мислев дека ништо не би го одвлекло од таму ама испадна љубовта кон зелените е поголема
--- надополнето: Jul 3, 2011 9:13 AM ---
Трофејот сеа е во Куала Лумпур со ВДС , претходно беше со Парк во Хонг Конг и Пекинг со Парк, во Шангај со Евра и во Џакарта со Рио.
Среднана ја зјапам уште од кога ја ставив сликава : Dостај трофејот глеј трите зверки зад него
Глеј го бе Диуф со добра жеснака се оженил маме му је*ем. Честито нека му еНе О`Шеј бе (((((((, што ќе правиме кога ќе играме со физички посилни противници, ќе треба близнаците летово д асе во теретана 24/7.
Честитки
Омилен ми е...дефинитивно ќе го ставам,прашање на време е кога...тоа беше трансферот што најмногу го сакав летовоДа прашам, кој прв ќе го крши мразот со Аватар од ДдГ? :p
аууу и барселона е противник барем тогаш да ја победат да се тешиме некако од поразот хаах