Мислиш ако продолжи да греши Мареј вака????1-1
Може да победи Надал само ако продолжи вака! VAMOS RAFA!

VAMOOOOOOOOOOOOOOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш ако продолжи да греши Мареј вака????1-1
Може да победи Надал само ако продолжи вака! VAMOS RAFA!
Како и да е... Битно да победи.Мислиш ако продолжи да греши Мареј вака????И не е битно!!!
VAMOOOOOOOOOOOOOOS
Таков е и бил и ќе остане тенисот.Ц ц ц Мареј, Мареј.... само го изнервира Рафа !!! Сеа ќе го јаде.....
Сам си е крив за изгубениот сет и водство на Надал во 3от.^
Да, ама овај Енглезот уште 100 години да игра тенис никогаш нема да ги победи (во завршниците) на било кој ГренСлем ни Рафа, ни Роче, ниту пак Ноле !!!
Со право и го носи епитетот вечити лузер
Па јас не обвинив никого дека е самобендисан, така да џабе се изнапиша.... Таман си е бодувањето иначе![]()
Сам си е крив за изгубениот сет и водство на Надал во 3от.
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:27 PM ---
Исто така важи и за Цонга да не имаше притисок на 5-4 и да не направи глупост од коа се врати на Џус може ќе беше друга прича со Ноле ама дечкото сакаше на втор сервис да му лупа ас и си заврши со дупла али што е тука е.
--- надополнето: Jul 1, 2011 5:33 PM ---
Форсирање врз бекендот на Надал ми текнува на УСОПЕН 2010 Надал кога му форсираше на Ноле бекендот ама го победи тогаш![]()
Хахахаха епа бидна сеа што ќе правиш--- надополнето: Jul 1, 2011 5:37 PM ---
Остај сеа, не чепкај стари рани
Се мести полека полека очекуваното финале... штета само што ќе има двајца победници во него - нелогично и глупо доаѓа некако !!!
Стојам на ставот дека Рафа ќе освои - едини што можеше да му се спротистави загуби пред малку и ќе ги гледа на ТВ![]()
Kako e luzer?Е ова да го видиш пресврт со по 6-2 тоа е игра.Еве ти го, на ти го ... Води Енди 1-0 !!!!!!!!!
Не е он лузер...Не навива за Мареј онKako e luzer?Е ова да го видиш пресврт со по 6-2 тоа е игра.
Ама сака да испровоцира пе*ерчетоНе е он лузер...Не навива за Мареј онНе го гаѓа многу ова
Е што сака, сакаАма сака да испровоцира пе*ерчето![]()