Wimbledon, 13.06 - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе го освои Вимболдон, оваа година, во машка конкуренција ?

• Рафаел Надал

Гласови: 20 32,3%
  • Новак Џокович

Гласови: 17 27,4%
  • Роџер Федерер

Гласови: 22 35,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 0 0,0%
  • Робин Содерлинг

• Давид Ферер

• Енди Родик

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за двајцата посебно за борбеноста, Ноле можеше да го реши мечот многу порано. Ајде сега очекуваме добро второ полуфинале, мислам дека Мареј е фаворит, ама ќе видиме.

Ако Надал игра во финале и победи...Ноле ќе е 1 од понеделник или? o_O
Да, прв е :)
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:22 PM ---
Како филингот да е прв ваш омилен тенисер????:)
Неописив !!!! :D(y)
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:23 PM ---
Викам : Ако има поскромен тенисер од Новак ја си го сечам одма сега !

Ајде честито титула на Рафа... и прво место на Ноле
За Цонга повеќе среќа на УС Опен !!! И овој успех е сосема доволен

И? каде се сега сите што викаа дека Цонга ќе го тепал Џокович?? :ROFLMAO:
Тука се бе !!!
Сеа тоа е... да не требаше однапред да му ја предаде?!
Како и да е и натаму Џо има подобар меѓусебен скор :p

уф како сам се нервираја у 3 сет без потребе :), како и да е надам се тепа у финале, сакам сс надал да е, и посакујуму што повише време да е прв!!!

Ако има поскромен тенисер од Новак ја си го сечам одма сега !

Се помочав од смеење...Ај тоа за самобендисан што збореше некој и он незнае што збори до некаде.Ама што треба најскромен да значи сега?Баш му врати у стил...

Се помочав од смеење...Ај тоа за самобендисан што збореше некој и он незнае што збори до некаде.Ама што треба најскромен да значи сега?Баш му врати у стил...
Па изјавата дека е самобендисан се обидов ја побијам со тоа дека е скромен, а скромен е затоа што оствари огромни успеси, рушеше историски рекорди, за малце и еден огромен ќе срушеше, а во ниедна изјава не рече тоа е затоа што сум најдобар, најак или слично, напротив увек го има оној стил : „Имав малце повеќе среќа“. Исто така коа игра со тенисери кои не знаат рекет да држат, пред утакмица дава изјави од типот Ќе биде тежок меч, ******** е добар играч. Ете по тоа викам дека е скромен :)

Па изјавата дека е самобендисан се обидов ја побијам со тоа дека е скромен, а скромен е затоа што оствари огромни успеси, рушеше историски рекорди, за малце и еден огромен ќе срушеше, а во ниедна изјава не рече тоа е затоа што сум најдобар, најак или слично, напротив увек го има оној стил : „Имав малце повеќе среќа“. Исто така коа игра со тенисери кои не знаат рекет да држат, пред утакмица дава изјави од типот Ќе биде тежок меч, ******** е добар играч. Ете по тоа викам дека е скромен :)
Епа и Надал кога си играше со извињење к*р со Ноле, Федерер па не викаше јас сум д БЕСТ туку секој пат одличен беше противникот само што имав повеќе среќа од него и секогаш викал за со Федерер иако го победувал подобар си од мене, така да не се губете многу сеа коа е прв на непоштен начин иако не е негова вина туку педерското бодување.

Епа и Надал кога си играше со извињење к*р со Ноле, Федерер па не викаше јас сум д БЕСТ туку секој пат одличен беше противникот само што имав повеќе среќа од него и секогаш викал за со Федерер иако го победувал подобар си од мене, така да не се губете многу сеа коа е прв на непоштен начин иако не е негова вина туку педерското бодување.

:D

Браво за Ноле, сосема заслужено ќе биде #1. Тоа ќе го докажи и со освојување на Вимблдон. :)

Па јас не обвинив никого дека е самобендисан, така да џабе се изнапиша.... Таман си е бодувањето иначе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom