- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Абе мора и Ноле да осети на кратко како е прв на АТП-листата шо значи најдобар за момент.Глеајте Надал сега како го плеска ова лузерчево и во недела одиме кон 11 титула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сегашното бодување дава одлична слика за моментална состојба во тенисот. Во 2011 година најдобар во светот, без никаква конкуренција, е Џоковиќ.Не се бунам што е прв туку ми е за бодувањето како стигнал до првата позиција
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:47 PM ---
Абе друже знам дека горите моментално ама не се фрлајте по 500 души на 1Никогаш не сум го сакал ова бодување за џабе ли се бунеле и професионалци како Надал и Ноле???
Абе мора и Ноле да осети на кратко како е прв на АТП-листата шо значи најдобар за момент.Глеајте Надал сега како го плеска ова лузерчево и во недела одиме кон 11 титула.
Незнам што е чудно што игра добро Мареј, низ целиот турнир ја има оваа игра, а и на Квинс Клаб победи со оваква играДа не урочувам ама сигурно овие два дена под земја го чувале Мареј за да не го трпи притисокот од јавноста чим игра вака добро![]()
Незнам што е чудно што игра добро Мареј, низ целиот турнир ја има оваа игра, а и на Квинс Клаб победи со оваква игра
Само да ја задржи играта низ цел меч мислам дека ќе нема никакви проблеми да го совлада Надал, но да не збориме пред време.