Значи ти би дал/а андроид и бренд HTC за LG од пред неколку години со обичен интерфејс на LG тоа е твоеLg sekogas imaat interesni dizajni,do sega imam koristeno 3 Lg i site me sluzea dobro,a sum citala mnogu luge se imaat zaleno na Lg,no jas sum poinakov slucaj,za Lg samo mozam da ostavam pozitivni komentari,a za izbor pomegu ovie dva mobilni sepak e do tvojot vkus i stil,pozdrav
Мене ме нервира тоа што е на допир и за милиметар може погрешна опција да одобриш, иначе ова со тастатурава ќе го навикнам и онака скапувам пред компјутер.ubavo telefonce ednas imav samsung vaka so vlecenje na tastaturata i mnogu me nervirase koa pisuvav poraki pa zatoa go smeniv,ama sepak izborot e tvoj,pozdrav
Za toa si vo pravo so tacot,jas veke ne kupuvam mobilen so tac poradi istite pricini,sakam koa ke stisnam da bide stisnato tocno i precizno,pozzМене ме нервира тоа што е на допир и за милиметар може погрешна опција да одобриш, иначе ова со тастатурава ќе го навикнам и онака скапувам пред компјутер.
Мене ме нервира тоа што е на допир и за милиметар може погрешна опција да одобриш, иначе ова со тастатурава ќе го навикнам и онака скапувам пред компјутер.
Za toa si vo pravo so tacot,jas veke ne kupuvam mobilen so tac poradi istite pricini,sakam koa ke stisnam da bide stisnato tocno i precizno,pozz
Ne postoi perfekten mobilen pa duri i toj od 500+ evra ke mu fali nesto,pozzЕпа тој што има да даде 500+ евра за телефон,нема да има мака со тачот и ќе му биде точен и прецизен....за сите останати постои физичка тастатура
Idi u salon i probaj gi dvata mobilni telefoni i toj sto poveke ke ti ostavi vpecatok kupi si go,pozdravТатко ми сега ме премислува, ми вели да не земам HTC wildfire S, туку да земам Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, и стварно не знам што да правам...