Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
За парите е доста добар телефон,има солидна камера, Wi-Fi,Андорид 2.2 (можеш да го надградиш на 2.3),па и екранот на допир,мене само изгледот не ми се допаѓа :).На хартија телефонот е доста добар,е сеа какви искуства имаат тие кои го користеле неам ништо слушнато.Една забелешка:Телефонот односно екранот има 256К бои а не 16М како што стои во деталите за телефонот на т-мобајл.

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
фала за информациите, го купувам деновиве :)
--- надополнето: Jun 27, 2011 11:51 PM ---
Lg P500 jas licno go koristam i vredi za parite,pozdrav :)
ме интересира дали поддржува фејсбук апликацијата Places. поздрав
пример

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ако си на припејд тие се подесувањата. Ако пак не работи треба да имаш барем ~10 денари кредит. Ако имаш, а не работи тогаш јави се на 181 во контакт ценетарот на ONE за да ти активираат интернет па после се ќе функционира.
Ако имаш Android телефон да не се мачиш со подесувањата симни си ја апликацијава, одбери ONE припејд и завршена работа.
ЕДИТ: Исто така може да го искористиш официјалниот интернет конфигуратор на ONE.
И јас имам проблем со интернетот
Ги направив сите подесувања со овој конфигураторов ама ко че го уклучувам интернето телефоно ми се исклучува и вклучува самиот
патем имам самсунг е250

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
јас пак се јавувам таму во тоа One да ми пратат подесувања за интернет....
тие ми праќаат..телефонот ги отфрла како невалидни
nokia 2730 classic...

S

Sasha

Гостин
Mislam deka One imaat problemi okolu prakanje na tie setinzi so mobilen internet mene pred nekoj den mi stigaat podesuvanja od One a jas ne ni prativ poraka za takvo nesto,pokasno isti takvi podesuvanja i pristignaa i na sestra mi i na tatko mi,lol ;)

HardCore

Cylon
Член од
4 февруари 2010
Мислења
139
Поени од реакции
38
Ми треба помош за мојот брикуван или полубрикуван Samsung Galaxy S I9003. Нов ми е, работеше само околу 2 недели и толку. Не сака да се бутира, дојде со бутирањето до логото наSamsung и толку. Најголема трагедија е што не ми е купен од тука, па немам никаква гаранција. Ако може некој да ми помогне како или па да ми каже каде да го однесам да го поправат.

V

Vollstandig

Гостин
јас пак се јавувам таму во тоа One да ми пратат подесувања за интернет....
тие ми праќаат..телефонот ги отфрла како невалидни
nokia 2730 classic...
Во салон провери си го, ако не во APN внеси со мали букви "internet" и ќе работи. Иначе совет околу нокиата не ја преполнувај мемориската или тел со апликации ќе ти прај проблеми мене ми правеше проблеми и од нерва го треснав на земја:)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Во салон провери си го, ако не во APN внеси со мали букви "internet" и ќе работи. Иначе совет околу нокиата не ја преполнувај мемориската или тел со апликации ќе ти прај проблеми мене ми правеше проблеми и од нерва го треснав на земја:)
утрово додека бев на работа ми стасаа сетинзи.... инаку побарав да ми пратат сетинзи за интернет пред еден месец...:)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
како да инсталирам талкинг том на хтц вајлдфајр с?
уствари како воопшто нешто да инсталирам на тој телефон пош неам појма
Преку Андроид маркет,ако имаш ОС Андроид.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Ај мислење за овој телефон:

http://www.gsmarena.com/lg_gd900_crystal-2788.php

Ме доби со изгледот, транспарентниот keypad и 8мп камера, но незнам ништо за овој ОС: LG S-class interface.

И гледам во коментарите, доста луѓе се жалат на батеријата, требало да се полни секој ден.

Инаку, изборот ми е сведен на овој LG и на HTC wildfire, па сега помагајте.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ај мислење за овој телефон:

http://www.gsmarena.com/lg_gd900_crystal-2788.php

Ме доби со изгледот, транспарентниот keypad и 8мп камера, но незнам ништо за овој ОС: LG S-class interface.

И гледам во коментарите, доста луѓе се жалат на батеријата, требало да се полни секој ден.

Инаку, изборот ми е сведен на овој LG и на HTC wildfire, па сега помагајте.
Не ме зезај ... језда е интересен и иновативен (кога излезе) со проѕирната тастатура ама никаков е и никогаш не бил популарен ниту продаван/баран
Интерфејсот е тој на LG види на јутуб како изглеа, нема некој OS ако мислиш на Симбиан/виндоус/андроид ... батерија незнам колку држи

А ако се мислиш помеѓу тие два, секако дека HTC-то е многу подобар избор, само екранчето ако не ти пречи што е слабо :S имаш wildfire S со нормален екран и помали димензии

S

Sasha

Гостин
Lg sekogas imaat interesni dizajni,do sega imam koristeno 3 Lg i site me sluzea dobro,a sum citala mnogu luge se imaat zaleno na Lg,no jas sum poinakov slucaj,za Lg samo mozam da ostavam pozitivni komentari,a za izbor pomegu ovie dva mobilni sepak e do tvojot vkus i stil,pozdrav :)

Kajgana Shop

На врв Bottom