Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
4 јули 2008
Мислења
14
Поени од реакции
3
Дали некој знае зошто htc wildfire вади лоши т.е. матни фотографии?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Lg sekogas imaat interesni dizajni,do sega imam koristeno 3 Lg i site me sluzea dobro,a sum citala mnogu luge se imaat zaleno na Lg,no jas sum poinakov slucaj,za Lg samo mozam da ostavam pozitivni komentari,a za izbor pomegu ovie dva mobilni sepak e do tvojot vkus i stil,pozdrav :)
Значи ти би дал/а андроид и бренд HTC за LG од пред неколку години со обичен интерфејс на LG :) тоа е твое

S

Sasha

Гостин
se e do vkusot i stilot a i potrebata na covekot dali ke se odluci za android ili pak za obicen Lg,ne sakaat site luge android mobilen,pozdrav :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Размислувам да направам договор со Вип за 2 години и ги гледав понудите за телефони.

Што ќе речете за овој модел, да го земам? :)

S

Sasha

Гостин
ubavo telefonce ednas imav samsung vaka so vlecenje na tastaturata i mnogu me nervirase koa pisuvav poraki pa zatoa go smeniv,ama sepak izborot e tvoj,pozdrav :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
И уште едно прашање имам за тука бидејќи не најдов посебно тема за Т-мобиле. Можам ли сега да се префрлам од ОНЕ во Т-мобиле, но да ми остане истиот број, со се префикс 075? Треба ли да се доплати нешто за оваа услуга?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
ubavo telefonce ednas imav samsung vaka so vlecenje na tastaturata i mnogu me nervirase koa pisuvav poraki pa zatoa go smeniv,ama sepak izborot e tvoj,pozdrav :)
Мене ме нервира тоа што е на допир и за милиметар може погрешна опција да одобриш, иначе ова со тастатурава ќе го навикнам и онака скапувам пред компјутер. :)

S

Sasha

Гостин
Мене ме нервира тоа што е на допир и за милиметар може погрешна опција да одобриш, иначе ова со тастатурава ќе го навикнам и онака скапувам пред компјутер. :)
Za toa si vo pravo so tacot,jas veke ne kupuvam mobilen so tac poradi istite pricini,sakam koa ke stisnam da bide stisnato tocno i precizno,pozz ;)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Za toa si vo pravo so tacot,jas veke ne kupuvam mobilen so tac poradi istite pricini,sakam koa ke stisnam da bide stisnato tocno i precizno,pozz ;)

Епа тој што има да даде 500+ евра за телефон,нема да има мака со тачот и ќе му биде точен и прецизен....за сите останати постои физичка тастатура :)

S

Sasha

Гостин
Епа тој што има да даде 500+ евра за телефон,нема да има мака со тачот и ќе му биде точен и прецизен....за сите останати постои физичка тастатура :)
Ne postoi perfekten mobilen pa duri i toj od 500+ evra ke mu fali nesto,pozz ;)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Татко ми сега ме премислува, ми вели да не земам HTC wildfire S, туку да земам Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, и стварно не знам што да правам...

S

Sasha

Гостин
Татко ми сега ме премислува, ми вели да не земам HTC wildfire S, туку да земам Sony Ericsson Xperia X10 mini pro, и стварно не знам што да правам...
Idi u salon i probaj gi dvata mobilni telefoni i toj sto poveke ke ti ostavi vpecatok kupi si go,pozdrav :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво
Каде можам да најдам екран за samsung s5230 и дали некој знае која цена е

С

Спенсер

Гостин
На нокоа ц5-03 преку блутут ми пратија клип ~30мб, и тој отиде во инбокс :) Го отворив,сејв у галерија. се е ок, ама неможам од инбокс да го избришам.
Како?

Kajgana Shop

На врв Bottom