Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.708
Златко Бошковски наводно е ново засилување на екипата на Вардар. Зимово од Силекс премина во Униреа Романија, а се работи за лев бек, кој во минатото мислам дека има играно и во Вардар.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ivanovski samo trenira u Vardar, a ceka angazman nadvor taka da ne mi se verue mn deka ke ostane igracov

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.708
Ivanovski samo trenira u Vardar, a ceka angazman nadvor taka da ne mi se verue mn deka ke ostane igracov
Точно, ко по навика доѓаат тука колку да одржат форма, па ако не најдат ангажман во странство остануваат по некоја полусезона. На крај ќе си најде некоја екипа од Киргистан и таму ќе си продолжи...

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Еј друже, ама стварно ти си неписмен бе. Па ФФМ ако го спасуваше Вардар, лесно ќе направеше да има проширување на лигата ! Не биди глуп до толку.

Тоа што не ти се јасни тебе законите во спортот, е друга работа. Ако си информиран ќе знаеш дека фузија постои уште со самото постоење на фудбалот и дека тоа е дозволено, и дека останувањето на Вардар во првата лига е на легален начин.

П.С. ЉУБОМОРНЕ ДУШЕ, МОГУ ДА ГА ПУШЕ.
--- надополнето: Jun 27, 2011 12:29 AM ---

Абе море неписмен еден, па само по 500 Комити во просек имаше најмалку на секоја утакмица дома, и плус уште 1000 обична публика, сето тоа во ситуација кога клубот е ПОСЛЕДЕН НА ТАБЕЛА. Вие толку публика не сте виделе ни кога бевте први на табела !!

А ти треба да се помириш дека Вардар е БРЕНД и затоа нема никогаш да игра во втора лига ! И дека конечно добива спонзор на место и од следната сезона ќе гази се пред себе.
--- надополнето: Jun 27, 2011 12:32 AM ---

Абе, селски, па и Зелениково, и Волково, и Драчево, и Лисиче се ПАРИЗ за твоето село ! Дрољо една сељачка, цел живот патите од комплексот за Скопје, да ви ебам куртоните неписмени.

Знам дека ве боли ама тоа е, ВО СКОПЈЕ ВИ СЕ ЕБАТ СЕСТРИТЕ.

СО ВАШИ ПАРИ СКОПЈЕ СЕ ГРАДИ !!!
Немаше лична навреда за ти да ме врејџаш мене...да и го изнапикам на сестрати в'газ па на мајкати да и го дам в'уста...ебати крвта помешана со албанска!!!

Ајде сега БАН (n) ич куро не ме боли...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.377
Поени од реакции
4.922
Абе прилепчанец ако не те насмеј во 4 сабајле, тогаш кој :ROFLMAO:

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

хахаха што убаво си се изнасмеав во 5 часот наутро :ROFLMAO:

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
филип петров потпиша со вардар
филип ивановски тренира ако не најде надвор трансфер ќе остане во вардар
златко бошковски ќе почне од денеска со тренинзи

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Филип Ивановски би бил одлично засилување за нас во моментов. да дојде уште и Бајо, па и Филип Петров кога ќе го додадеме од позадина, би имале добар напад, иако мора да се признае дека сигурно се надвор од натпреварувачки ритам. Има доста вишок играчи и во овие што тренирале. незнам што мајка бара Неловски да тренира...
Па и овој Ацевски не се покажа нешто којзнае колку ланската сезона...
--- надополнето: Jun 29, 2011 11:02 PM ---
Заборавив да споменам, дека ми е мило што го задржале младиот ристевски. Мислев дека ни побегна по некоја од Скопскиве екипи, али сепак останал. Од тие 1994 едниот ми е трет братучед, напад игра, Дарко Ѓурчиновски :D
Мислам дека си отиде Ристевски негде надвор во зимската пауза. Словенија ми се чини.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Трпе решил да скокне од Камени мост и да се убие. Еден човек од страна стои и го убедува да не го прави тоа.

- Немој човеку, имаш жена дома.
- Море да и се серам на жената.
- Ама немој имаш и деца, помисли на нив.
- Ме боли за децата, сери им се и на нив.
- Добро, пролет дојде, сега све ќе расцути, прекрасно ќе биде.
- Ма каква посрана пролет, имам алергија на полен.
- Еј, еве Вардар остана во прва лига, сега шампион ќе биде.
- Е на Вардар, посебно да му се посерам па.
- Онда скокни, ти е*ам Шверцерот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.708
Мислам дека си отиде Ристевски негде надвор во зимската пауза. Словенија ми се чини.
Да, да знам дека и јас тогаш нешто такво читав, па и на темава баш за тоа дискутиравме, ама изгледа се вратил пошто погоре пишаа дека го висделе на тренинг.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.063
Поени од реакции
74.708
Буквално времето не гази. Мораме да се свртиме кон поискусмните играчи кои може веднаш да се вклопат. Проблем е и малиот избор на домашни играчи, бидејќи поквалитетните веќе си најдоа клубови. Затоа мора да се свртиме кон страмнците, но и со нив мора да се биде претпазлив
Многу реално кажано од Илчо Георгиевски.
Исто така изјавија дека во весниците има многу невистини околу некои играчи. Вистина е дека е контактирано само со Бајо, некој Габонец (што значи Амбурет) и неколку Срби.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
стефан ристески е оној шо беше во младинскиот тим на парма и требаше во фоџа да игра?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
стефан ристески е оној шо беше во младинскиот тим на парма и требаше во фоџа да игра?
не...

Prof.Dr.Beckett напиша:
колку да се попуни квота на играчи затоа се неловски и компанија
а за стефан ристевски слушнав дека ќе биде форсиран сезонава за да се пробие побрзо мајка му имала висока функција во пуиг

Kajgana Shop

На врв Bottom